Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов разкри, че баща на сглобката е бил покойният Алексей Петров /ОБНОВЕНА/

Политика

Борисов разкри, че баща на сглобката е бил покойният Алексей Петров /ОБНОВЕНА/

Борисов разкри, че баща на сглобката е бил покойният Алексей Петров /ОБНОВЕНА/ - Tribune.bg

Борисов разкри предизборния слоган на ГЕРБ – „Стабилна България в силна Европа“

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти и граждани в столичния район „Оборище“. Заедно с него е и бившият кмет на София Йорданка Фандъкова и Даниела Райчева.

На събитието Борисов разкри, че вече е определен предизборния слоган на партията за изборите -  „За нашите партньори от ЕНП той е: „Сигурна Европа“, за нас: „Стабилна България - силна Европа“, подчерта Борисов и се пошегува: „Дължите ми 200 хил. долара за лобизма и за рекламата“.

„България е изключително важна за ЕНП, за най-голяма радост тази година и двете неща, на които ЕНП дава като приоритети, са сигурност, земеделие, което и за българите е важно", добави той и подчерта, че партията и ЕНП ще се събере на 1 юни в Пловдив. 

Той обърна внимание на ремонтите в столицата: „Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за „Овча купел“. След ремонтираното, веднага взлизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора сега не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен път около София, и възможност да се ходи в евентуалната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат“, изтъкна той.

„Най-малкият проблем са фалшификациите. Да фалшифицираш надеждите на хората. Успяха да излъжат огромна част от хората, но резултатите са видими“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.     

„С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един отбор. Бащата на сглобката беше покойният Алексей Петров. Той беше гарант пред мен. Вместо да се разберат, той пак - кой каквото направи, Бойко Борисов му е виновен. И накрая - ще преговаряме само с Бойко Борисов за нова сглобка. Ние виждаме начин на мислене, който не знам дали да го коментирам изобщо - имаше един сериал - „Фалшификаторът от Черния кос "- те не се чувстват виновни за нищо - друг е виновен", коментира действията на бившите си партньори

„Асен Василев излезе и каза, че Габриел е лицето на мафията. После Денков казва, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме правителство, бяхме само аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски. Но сега опрката им е, че Пеевски командва ГЕРБ.“

Лидерът на ГЕРБ се пошегува като припомни думите на Йорданка Фандъкова, че „по-добър премиер от тебе няма“. „Открийте разликите“, призова той.

„Когато преговаряхме за правителство - бяхме само аз и Асен Василев и аз писах на лист, вярно, листът остана у него - той го потвърди че е така. Ние бяхме на един вътрешен министър от правителство, което да имаме. А защо толкова им трябва вътрешен министър, ДАНС, прокурор - в последните дни започва да става все по-ясно. Кирил Петков си призна, че по трето римско за 160-те гласа за регулаторите - потвърди публучно че Пеевски им е отстъпил. Опорката и е че Пеевски командва ГЕРБ. Аз съм надживял егото си. ".

„Аз скоро си мислех - като главен секретар най-известната фигура беше на главният секретар. Яд ме е, че ми седят портретите до всички тези хора. Това е истината. Но те не са приятели на истината".

„ГЕРБ ще участва в управление, само ако има мощен резултат”, подчерта Борисов. И добави:Повече ние в сглобки не участваме”.

Борисов заяви, че „Възраждане“ се опитва да спаси ПП-ДБ от „любовна връзка“ между тях. Той се възмути от политическото решение на четворната коалиция - БСП, ПП, ИТН, „Възраждане“- които са свалили Росен Желязков.

„Бившите ни партньори си преписаха всичко хубаво за тях. Няма спечелили от всичко, което се случи. Това омаскаряване отблъсква хората от политиката. Кампанията трябва да е позитивна и какво ние ще направим – строителство, земеделие, образование“, заключи лидерът на ГЕРБ.

Председателят на ГЕРБ се среща със симпатизанти в столичния район Оборище - 29.04.2024 г


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети