Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Когато „Възраждане“ вървяха до Радев бяха готини, а сега са лоши (ВИДЕО)

Политика

Борисов: Когато „Възраждане“ вървяха до Радев бяха готини, а сега са лоши (ВИДЕО)

Борисов: Когато Възраждане вървяха до Радев бяха готини, а сега са лоши (ВИДЕО) - Tribune.bg

Пътят на Копринката е спрял и Асен Василев прави нов, подчерта лидерът на ГЕРБ

Бившият премиер Борисов коментира протеста на „Възраждане“ срещу зелените сертификати като сравни действията на партията с тези през 2020 г.

„Когато „Възраждане“ бяха окупирали МРРБ всички вие казахте колко хубаво било на протеста, а те чупят и трошат. Който сее ветрове, жъне бури. Или когато вървяха до Радев бяха готини. Те са друга партия, имаме различни тези, направили си протест и изведнъж станаха лоши. А защо преди година бяха добри. Не бъдете на 112 място, а извадете кадрите преди една година“, каза Борисов във велинградското село Грашево.

По отношение на оставката Сотир Цацаров и поисканата оставка на Иван Гешев, той каза, че от една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ, защото не може да не прави впечатление, че КПКОНПИ проверява кметовете на ГЕРБ и нито едно кметство на ДПС, ДБ, БСП, ИТН в Благоевград.

„От една страна добре, от друга страна антикорупционната комисия незабавно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиненията, които има към него, това предлагам“ призова Борисов.

„Изявлението на Петков отпреди, че иска да сложи в прокуратурата свои хора ме притеснява. В парламента няма никаква законодателна инициатива, няма и от МС, нека да спрем с това да слагаме свои хора.

„В момента започнаха да чегъртат не само ГЕРБ, а и хора на Радев. Сега пътят на Копринката е затворен и се готви друг път, тъй като досега назначаваха само хора от Хасково. Хасковската група на Асен Василев стърже хасковската група на Румен Радев“, посочи Борисов.

Той заяви, че не може да знае какво са правили хората на Радев като шефове на „Булгаргаз“ в коментар за акцията в дружеството. Той се възмути и затова, че вчера не са приели предложението на ГЕРБ да бъдат подпомогнати бизнесите.

„Благодарение на направеното от нас България е един от най-големите транзитьори на газ“, допълни лидерът на ГЕРБ.

Covid мерките Борисов определи като прекрасни, защото са същите, които бяха направени от ГЕРБ. Той припомни, че една година имаше опити да се нахлува в МС, мятаха се павета, яйца, риба и какво ли не.

Борисов припомни, че завод „Арсенал“ е затворен с 8 хиляди работници. По думите му вероятно няма пари в държавата, за да помагат бизнеса. За съжаление обаче новото правителство за един месец са направили всички грешки на ГЕРБ за години наред.

Жечо Станков допълни, че голяма част от бизнеса са поискали да им бъдат разсрочени мерките, а търговците са казали, че нямат такава финансова възможност и в момента освен финансова има и ликвидна криза.

Борисов се възмути от пресконференцията на министър Радостин Василев, който обяви, че гимнастиката е мафия, а по-късно кръстникът на мафията се обадил и вече всичко е мир и любов.

„Упрекът към мен беше, че сме финансирали художествената гимнастика, но те победиха Русия - шапка до земята им свалям. Арена Армеец е препълнена, деца викат в естаз, подкрепяйки шампионките. Кой кръстник в момента ги сдобри, на коя мафия“, попита Борисов и допълни, че този кръстник стои високо и раздава задачи.

Едно време е имало спор когато са създавали Конституцията дали парламентът да не е двукамерен, заяви Борисов и допълни, че именно затова е казал, че президентството е втората камара на парламента. По думите му Петков е избягал след КСНС да не отговаря на въпроси, а след това председателят на Народното събрание се е оказал с ковид след тест от лаборатория, която не е работила.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Бойко Борисов
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати