Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Вчера ги хванахме по боксерки и още нямаме отговор за машините (ВИДЕО)

Политика

Борисов: Вчера ги хванахме по боксерки и още нямаме отговор за машините (ВИДЕО)

Борисов: Вчера ги хванахме по боксерки и още нямаме отговор за машините (ВИДЕО) - Tribune.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира акциите на Бойко Рашков в Симеоновград. Той се видя с кметицата Милена Рангелова. Тя обясни, че на мъжа ѝ са сложили белезници, докато спи, а в дома им са открили 120 лв.

„Страшно е, че досега такива репресии не е имало. Това е тормоз над хората и никога не се е стигало до там. Това е полицейщина и репресия, която е невиждана“.

Рангелова призна, че е гласувала за Радев, но след акцията на Рашков вече са загубили гласа ѝ. Тя призна още, че 3 мандата е градоначалник, но не е член на ГЕРБ.

Борисов отново засегна темата с коронавируса като разкритикува служебните министри Кацаров и Денков. 

„Тотален хаос в образованите, на първо място сме в света по смъртност.  Те са толкова нагли, че Кацаров казва, че е най-доброто управление на кризата. Вчера ги хванахме по боксерки и още нямаме отговор за машините. Хванахме ги като чужд мъж в спалнята. После ти обясняват, че той е гол, защото е беден, ама е за резервни части, ако ти потрябват“, обясни той след вчерашните разкрития за внесени 228 нелегални устройства за гласуване. 

Той попита кой нормален човек купува толкова машини за резервни части и защо те стоят в този склад, ако са за чужбина.   

„Съгласно закона има 20 хиляди машини, които са сертифицирани, които стоят в специален склад, това е като стерилно помещение, и изведнъж  с полицейски конвой идват 228 нови машини абсолютно еднакви.  Аз не мога да разбера коя частна фирма се ползва с полицейски конвой, освен ако няма някаква далавера. На въпроса, който задаваме те не дават отговор. Какво правят там тези фалшиви машини, като няма да правите нищо с тях? На въпроса, който ние задаваме, те дават едва ли не някакви глупави отговори - да се тествали някъде в чужбина. Единствен гарант е Рашков – да имам доверие на него ли, защо са там, защо ги пази държавата, защо ЦИК се подиграват с нас?“, попита лидерът на ГЕРБ. 

Борисов се ядоса, че от ЦИК са дали на партията машините, които са до 22-ри номер. „Как да обуча тези хора, като нашия номер го няма. Номерът на Радев ли да покажа?! Не ме интересуват другите партии, другите партии мълчат, защото гласовете, които взимат с тези 228 машини, ще им дадат на тях, за да влезе и Манолова. Кажете ми коя е вашата телевизионна камера, искате ли да взема половината, а вие после обяснете на оператора си как да работи с нея“, обърна се той към журналистите. 

Борисов за поред път опроверга твърденията на Рашков за среща на ГЕРБ с БСП и ДПС и заяви, че с Корнелия Нинова не е говорил дори по телефона от година.

„Защо не питате Рашков дали е бил на лов в Ракитово с Фуат Гювен -  турския бизнесмен и най-големият собственик на безмитни магазини на времето? От какво са 19-те имоти на Бойко Рашков? Не само мен да пита за Цигов чарк. Какво прави вътрешния министър на лов с него. Показват голяма близост“.

Борисов призна, че ще заведе във вторник дело срещу Бойко Рашков, заради твърденията, че има банка.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че не трябва страх от безпрецедентната полицейщина и инсинуациите на Радев и Рашков!

„Никога не сме купували гласове!  Истинският виновник за всичко се казва Румен Радев – и за пандемията, и за инфлацията, и за измамите със зелените сертификати, и за полицейщината“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети