Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов е на посещение в Йордания

Политика

Борисов е на посещение в Йордания

Борисов е на посещение в Йордания - Tribune.bg
Снимка:

Визитата е по покана на крал Абдулла II бин ал-Хусейн

Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде на посещение в Хашемитско кралство Йордания днес по покана на крал Абдулла II бин ал-Хусейн, съобщиха от правителствената пресслужба.

Целта на визитата на премиера Бойко Борисов в Аман е затвърждаването на традиционно приятелските отношения между България и Йордания, продължаването на позитивния политически диалог, както и укрепването на сътрудничеството в областта на културата и опазването на културното наследство, туризма, търговията и икономиката. В столицата на Кралство Йордания българският министър-председател Бойко Борисов ще проведе срещи с крал Абдулла II бин ал-Хусейн и с премиера Омар Раззаз, на които освен двустранни теми от взаимен интерес, ще бъдат обсъдени и актуални регионални и международни въпроси.

В ръководената от българския министър-председател делегация в Аман ще бъдат министърът на културата Боил Банов, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков и министърът на туризма Николина Ангелкова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

hahaha Добре че не отива онова ц.игане дето се мисли за първа дама и с слаботоковия малоумник дето се мисли за президент пак да на излагат и да се разхождат като туристи по света поне Борисов отива по работа не като ц.игането да си показва модерните рокли дето така не стана ясно как се плащат може би един ден при една ревизия на президенството ще стане ясно!
12.10.2019 16:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп