Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов ще говори чак във вторник, включително за промени в ГЕРБ

Политика

Борисов ще говори чак във вторник, включително за промени в ГЕРБ

Борисов ще говори чак във вторник, включително за промени в ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Министър-председателят си давал сметка, че лично е изтеглил кампанията

Премиерът Бойко Борисов няма да даде тази вечер никакво изявление пред медиите. Ще даде пресконференция с екипа си най-вероятно във вторник, след като си направи анализ на целия резултат от евровота, в това число на въпросите, които си задават всички - какви ще са последствията за определени хора, съобщава „24 часа“.

От обиколките му из страната премиерът се е убедил, че хората на него са му простили, понеже за много от нещата той не е знаел. В скорошно интервю за БНТ той обясни, че 26 май е ден за прошка.

Борисов ще продължи обаче в следващите два дни с анализа на обстоятелствата около вота, за да прецени най-точно дали хората са простили на всички ръководни кадри на ГЕРБ. След собствените си обстойни анализи кой, защо, причини и следствия, Бойко Борисов ще излезе и с решение дали ще прави чистка в партията.

Според хора, които са близо до Бойко Борисов, той си дава сметка, че лично е изтеглил кампанията - с един джип и с един телефон, през който качваше снимки в личния си фейсбук профил.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети