Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Ще предложа друг министър-председател, който има ясна европейска ориентация

Политика

Борисов: Ще предложа друг министър-председател, който има ясна европейска ориентация

Борисов: Ще предложа друг министър-председател, който има ясна европейска ориентация - Tribune.bg
Снимка:

„Не е редно, аз като Радев, да тръгна да разделям нацията на две в такъв момент. Ще предложа друг министър-председател, който е с ясна натовска, европейска ориентация. Ще ви кажа кой е, когато дойде времето, нека получим мандата.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов, който е на посещение във Велико Търново. Той е придружаван от кмета Даниел Панов, зравният министър Костадин Ангелов и финансовият Кирил Ананиев.

„По програмата си всичко успяхме да свършим, даже повече. Вдигнахме БВП на страната, успяхме да вдигне доходите, на изключително важни агенции, осигурихме средства за лекарства, за болниците отпуснахме средства. Влязохме в чакалнята на Еврозоната. Строи се „Хемус“, „Струма“, „Европа“, с много бързи темпове“, отчете Борисов.

„Ние сме първа политическа сила, имаме пета победа на парламентарните избори и благодаря на президента за топлите думи. Аз винаги съм вярвал в това, че обединението прави силата. Намираме се в тежка криза, целият свят е в криза“, каза Борисов и допълни, че не се очаква пандемията да приключи, а само да променя формата си.

„Нека получим мандата. Много сериозно ще се отнесем, като първа политическа сила, за която най-много избиратели са гласували“, каза премиерът.

На въпрос – кога ГЕРБ ще е готова с предложението за нов кабинет, Борисов отговори: „Една седмица по Конституция, да направим консултации“. Той обясни, че ще има и от старите министри и нови лица.

„Нека им минат емоциите, нека се наговорят, нека си излеят омразата, а след това – да погледнат отговорно. Повярвайте ми, страшно голям дефицит има на кадри, страшно голям дефицит има на хора, които имат визия4, допълни Борисов.

Премиерът припомни вчерашен въпрос, дошъл от журналист, дали ГЕРБ се страхува от служебно правителство. „Страх ме е само от Господ, ако се задава такъв въпрос означава, че никой не вярва в демокрацията“, каза той.

Борисов коментира резултатите на партията във Велико Търново. „Аз благодаря на Велико Търново, никога не сме били първи в областта. Сега сме първи и в града, и в областта“, каза той.

„Сега бяха изборите, за какви предсрочни говорите? Харчете си парите, щом искате, вместо да правите болници. Нали изборите са честни и прозрачни“, попита премиерът.

Той заяви, че дълго време bTV са упражнявали политически хейт върху него, като имаше предвид шоуто на Слави Трифонов.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Бойко Борисов

Коментари (14)

ГЕРБКП Това е голям парадокс - съветската крадлива мутра Борисов щял да предлага проевропеец, хаха! Не, ще бъде просто един безгръбначен слуга на конци, нищо повече.
14.04.2021 11:31 / Отговор
axaxaAXAxaxaxa Бойко отново сложи в малкия си джоб руските шпиони и предатели Радев и червените боклуци хахахха
14.04.2021 12:20
КАЖИ НЕЩО ЗА ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ... .
ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, КОЙТО ОПРАВДА АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ И ДОНБАС ОТ РУСИЯ НА ПУТИН.........
НЕЩО.... ЗАЕКВАШ...... ДБКП-ПЕМБЯН БОКЛУК.....
14.04.2021 12:24
Ачо Крадливите мутри са на Позитано .Доказано крадливи .Без омраза ще ти е по-леко на душата .Освободи се от комплексите си .
14.04.2021 20:13
Тартаковер Този до него с калпака става. Както го гледа влюбено, ще изпълнява всичко което му наредят. После със сигурност ще захлеби здраво, като всички в тази групировка.
14.04.2021 11:35 / Отговор
Екстирпация! Тартакан - личен трол на К. Нинова!
14.04.2021 12:50
Шизофреник с голямо его Изхвърли си зелето,че умириса входа ,бе селяк!Не се захващай с психоанализа на снимки,а си изчисти прахта в къщи и си оправи зъбите!
14.04.2021 13:49
Неда Най-обичаният от свестните хора в България и най-мразеният от червената олигархия и нейните комунистически подлоги!
14.04.2021 11:45 / Отговор
? Защо червената олигархия и нейните комунистически подлоги да не харесват другаря Борисов, като той си е тяхно отроче? 11 години режима Борисов подхранваше цялата червена олигархия. Троловете на ГЕРБ трябва да плюете срещу демокрацията, защото това е вашия истински враг.
14.04.2021 11:47
Я па тоА Остави ги тези опорки от съмнителни сайтове! Всички станахте,икономисти,финансисти и вирусолози...Ако нещо не си чул за 1997 година,мога да ти покажа какво е - смачкана икономика,глад,мизерия,фалити на банки,кражба на спестявания...Не искам аз да качвам хронология за това време- много често го правя а не искам да се повтарям! Ама скоро ще го видим отново на живо това от 1997 година всички...Във всички партии освен ГЕРБ има " герои" от онова мафиотско време!Пък като искате Борисов да е виновен оставете го да управлява!Да видим как ще се провали!!!
14.04.2021 12:15
Фончо Борисов е в положение на човек, целият оцапан в лайна, простак, когото не искат на масата, но той сяда и се разпорежда, пляска с ръце да дойде келнерът. Аз съм домакина, вика, сега ще ви поръчам ядене и пиене.
И като му казват ясно, че не е домакинът, и не го искат на масата, вика - сега ще ви предложа друг домакин, но аз съм най-добрият. И аз ще определя кой да седне на масата.
Ще гледаме сеир.
14.04.2021 11:50 / Отговор
Ало,Фончо Що не си направите правителство да управлявате, бе, бастун - нали уж "спечелихте" изборите?! Затова ли Учиндолското шерифче се крие и нарича уплахата си Ковид?! Щото тая работа не е като оная и управлението не е като лаенето и пикаенето по площадите...
14.04.2021 12:18
гал Фончо Искат го на масата,на която няма място за такива откровени простаци,като теб!Около 900 000 гласа не са за подценяване,ако знаеш да четеш цифри!
14.04.2021 13:51
Mihaela Само да не е Караянчева,боже! Или Дончев,боже боже.
14.04.2021 17:31 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети