Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: След 1945 г. в най-хубавите жилища у нас живееше червената буржоазия

Политика

Борисов: След 1945 г. в най-хубавите жилища у нас живееше червената буржоазия

Борисов: След 1945 г. в най-хубавите жилища у нас живееше червената буржоазия - Tribune.bg
Снимка:

Кой живееше в най-хубавите квартали след 1945 г.?. Това попита риторично премиерът Бойко Борисов в Брюксел при откриването на изложбената зала „Атанас Буров“ в ЕП.

„За съжаление, разделението в България продължава, защото виждате, че тези, които наложиха геноцида срещу българския народ и изтребиха цялата интелигенция през 1944-1945 г. по лагерите в Белене, Скравена, Ловеч и къде ли не, ги няма и днес. Сиреч, никой не иска да се помирява. Точно обратното. Техните деца напъват да дойдат като троянски коне в Европейския парламент и към ден днешен“, каза Борисов.

„Сочат Буров с пръст, че е бил буржоа. А те какви са били червената буржоазия след 45-а година? Кои бяха най-хубавите жилища в България? Кой живееше на „Позитано”, кой живееше на „Оборище”, кой живееше в най-скъпите и най-хубавите квартали „Лозенец”, „Изток”, „Червена армия”? Кой? Родителите на сегашните права за демокрация”, заяви Борисов.

Той посочи и че по онова време в Банкя са им казвали, че не трябва да учат английски. А партийният секретар е твърдял, че „Мерцедес“ не е хубав, защото има лош двигател.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Бойко Борисов

Коментари (1)

papi Имах ужасни нокти, когато си поръчах Micinorm. Вече си мислих как да премахна с лазер увредения слой на нокътя. Добре, че не се стигна до това. След 2 седмици ноктите ми станаха като нови/ А всичко само, защото попаднах на умен лекар, който ме посъветва първоначално да опитам https://bit.ly/2Y86LDe
21.03.2019 17:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети