Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов след частичните избори: Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондиция

Политика

Борисов след частичните избори: Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондиция

Борисов след частичните избори: Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондиция - Tribune.bg
Снимка:

БСП и ДПС ще правят коалиция, играят заедно, предупреди лидерът на ГЕРБ

Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондиция, заяви лидерът на ГЕРБ и премиер на страната Бойко Борисов в коментар за частичните местни избори, които се проведоха у нас.

В село Лесидрен, Ловешка област, Борисов припомни, че вчера в 16 населени места в различните краища на България имаше избори. „ГЕРБ спечели в 9 от тях, а на 2 още сме на балотаж. Това е добра представителна извадка. Водихме люта битка с БСП и ДПС, които бяха заедно, както и са единни в Парламента. И ние отново ги победихме“, похвали се лидерът на партията.

Борисов предупреди, че БСП и ДПС ще правят коалиция и в момента играят заедно и само срещу ГЕРБ.

Премиерът се поинтересува дали пенсионерите в селото получават добавката от 50 лева, която вече трети месец отпуска правителството като помощ за времето на пандемията. Той ги увери, че докато има пандемия ще си получават добавка от 50 лева месечно, а след това ще има индексация. „Не може едновременно да индексираме пенсиите и по 50 лева да даваме, защото това са по 108 милиона лева на месец“, поясни Борисов.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Жана Милева БРАВО г-н Борисов , АДМИРАЦИИ за най-градивния и ОБИЧАН български ПРЕМИЕР ! ОБИЧАМЕ ВИ и ПОДКРЕПЯМЕ !
Електората на ГЕРБ не само, че не се стопява, каквито са очакванията на ОТРОВЕНИТЕ от комунистическия ПЛАЗМОДИЙ НЕГРАМОТНИ и НАРКОМАНИЗИРАНИ ЛУЗЪРИ на метежниците на МУТРАТА на мафията радев/ Грипенов/Решетников, А С НАЙ–ОГРОМНА РАДОСТ искаме да споделим, че НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГЕРБ И ББ ЩЕ БЪДАТ БЕЗСПОРНИ ПОБЕДИТЕЛИ ! БЛАГОДАРИМ ТИ г-н БОРИСОВ за енергията, работоспособността и ОБИЧТА ви към Родината ни и БОЛШИНСТВОТО от РАЗУМНИЯ НАРОД български !!!
28.09.2020 15:03 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати