Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Списъкът с успехите на ГЕРБ е няколко пъти по-дълъг от този на опонентите ѝ

Политика

Борисов: Списъкът с успехите на ГЕРБ е няколко пъти по-дълъг от този на опонентите ѝ

Борисов: Списъкът с успехите на ГЕРБ е няколко пъти по-дълъг от този на опонентите ѝ - Tribune.bg
Снимка:

Партия ГЕРБ чества 14 години от своето учредяване. Премиерът Бойко Борисов благодари на политическия актив и на всички симпатизанти за "усилията да са близо до хората и да работят неуморно".

В поздрава Бойко Борисов обръща внимание на раздялата през годините със знакови лица за партията и пише, че ГЕРБ не може да прави компромиси с принципите си.

Оставащите 4 месеца до края на мандата ще бъдат ключови в борбата срещу пандемията, подчертава Борисов и гарантира пълна подкрепа за обществото от страна на правителството.

В поздрава за 14 години от учредяването на партията Борисов пише още, че за ГЕРБ властта не е самоцел и независимо от изхода от парламентарните избори през март догодина, държавата ще бъде в добро състояние.

В края на поздрава Борисов изтъква, че списъкът с успехите на ГЕРБ само за 14 години е няколко пъти по-дълъг от този на всичките ѝ опоненти взети заедно и заключава, че ще продължи да влага всичките си усилия и в партията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ УСПЕХ :ФИНАНСОВОТО ЛИКВИДИРАНЕ НА БСП/БКП............ СЛЕДВАЩА ЦЕЛ:ЛИКВИДИРАНЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИ........... ПОД НАДЗОРА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА.......
03.12.2020 20:59 / Отговор
А дано първи в тази редичка е членът на БКП , нашият пръв ,партиен и държавен ръководител Бойко Методиев Борисов, банкянската свиня.
03.12.2020 23:04
А дано Остават още 4 месеца и 4 години хаха
04.12.2020 08:36 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети