Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Стигнаха дъното! Нито ще ме спрат, нито ще ме откажат

Политика

Борисов: Стигнаха дъното! Нито ще ме спрат, нито ще ме откажат

Борисов: Стигнаха дъното! Нито ще ме спрат, нито ще ме откажат - Tribune.bg
Снимка:

Нашите политически противници днес удариха дъното – не бяха тоалетни, не бяха спални, не бяха манипулации. Прави се сега, а не преди изборите, защото юли е важен месец. Това заяви премиерът Бойко Борисов на брифинг в централата на ГЕРБ. Повод за думите му са снимки, които бяха разпространени. На кадрите се вижда спалнята на премиера.

„Какво получаваме - компромати и манипулации. В учебниците на КГБ пише - да създадеш такъв компромат, с който да отвратиш този, който го гледа от себе си. Може ли да ме снимат в спалнята и после да си махат снимката. Това е било нагласено преди година. Оставям на прокуратурата да си разследва“, каза Борисов.

Той коментира и записа. „Всеки мой приятел знае, че не пия. А на записа се заваля.“

Нито ще ме откажат, нито ще ме спрат, каза премиерът.

България върви уверено заедно с Хърватия към влизане в Банковия съюз, което значи и парична независимост. Кога станахме неудобни? Когато извадихме България от една орбита и я пратихме директно с придобиването на новите самолети F-16 –Block 70 в истинската евроатлантическа общност, оттогава се роди омразата към нас - ярко и силно, добави Борисов.

Ние запазихме българите и България от това, което се случва в целия ЕС по време на пандемията, добави той.

Сто пъти казах, от Васил Божков нито една стотника не съм взел. Колко избори спечели тази партия, която е зад мен сега, всички избори спечелихме. Видяха, че чрез избори не могат да ни бият, подчерта Борисов. Подреждат, монтират, правят, струват, има цели звукозаписни студиа създадени. На форума в Давос ни демонстрираха как се прави това. Как от едно мое подобно изказване – правят струват, подреждат, прикачват на един, втори телефон. Идват заплахи от държавния глава, който трябва да бъде обединител на нацията, който бе уличен, сега искат мен да ме вкарат в калта, допълни той.

„Как ще дойдат да ме снимат как спя? Това ли е демокрацията, това ли искахме? Нямам ли право да си легна? Притеснен съм. Когато спя съм беззащитен. Ще си направя много изводи и не знам как ще спя. Изобщо дали там ще остана да спя и ще ползвам тези услуги вече. Ще ни посегнат и физически…„, възмути се Борисов. 

20-30 години в спалнята ми нищо не е променяно. Може да са били там и преди. Ако искаш да държиш нещо има каса. Как звучи, злато, евра, ужас, отвратително. В КГБ казват да подбереш истини. Нали съм най-пазен, защо ми е пистолет до главата, добави премиерът.

„Манолев нямаше как да не бъде обвинен. Аз мога да съм сигурен, това не значи, че знам. Това което вълнува хората, трябва да се провери“, каза Борисов по повод на разпространените по-рано записи. „Моля да отидете да попитате КФН дали съм пращал проверки. Той и президента става независим в момента, в който е избран. Само че той отиде на пленум на БСП. КФН, КЗК, държавният регулатор ще се съберат и ще определят кой ще бъде. Когато ГЕРБ има глас, ще настоява за даден кандидат, това е демокрацията в цял свят. След като постъпи на работа, той не е свързан с нас“, каза Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Karabas Barabas Мда-а-а-а, пусналите компроматите за Баце му направиха огромна услуга, без да искат! Сега той се чувства предупреден, а предупреденият човек струва колкото двама! Да не говорим за това, че това не е инициатива на един център, а на един общ фронт срещу ГЕРБ. Само че отделните участници в този „общ фронт“ как ще бъдат сигурни, че за тях също не се правят компромати с цел утре, когато влязат във властта, да бъдат елиминирани, за да бъдат присвоени без тях определени фондове или парични маси? Имат ли гаранции?
17.06.2020 18:27 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп