Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Те са в изолация. Ние имаме 3 варианта за правителство

Политика

Борисов: Те са в изолация. Ние имаме 3 варианта за правителство

Борисов: Те са в изолация. Ние имаме 3 варианта за правителство - Tribune.bg

„Те са в изолация. Говорят за правителство на малцинството, но нямат как да го направят. Ние имаме 3 варианта за правителство, дайте ми добър резултат и на 3-4 април ще ви кажа“.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива в Сливен.

Борисов изрази увереност, че добрите експерти са в неговата партия.

„Извинявайте, но аз при тях не виждам нито един експерт. Те нямат идеология, нашата идеология е ясна. Партньорите и враговете ни са ясни. Те нямат нищо“, заяви председателят на ГЕРБ.

„Искат правителство на малцинството? Мога да им кажа – добре, покажете ми бюджета, за да видя откъде идват 50-те млрд. инвестиции. Но биха скочили милите медии: Ама те момчетата бяха само една година, ако бяха още 11… може би накрая щяха нещо“, даде пример Борисов.

„Виждате, ние дори не ги агитираме хората. Те ви обраха. И всичко през посредници, посредници, посредници... Няма ги парите. Костов иска да ги подкрепи, но и той има да пази репутация. И негови думи – „7% дефицит е много, поне 2-3 години държавата няма да се излекува“. Аз не знам за каква правова държава някой иска да говори с мен, като излиза един комунист и започва да раздава присъди по телевизията, а водещата кима. Затова в Нова тв не съм и плащал този път – ще минем без тях“, каза той.

Борисов попита Сливен какво е станало със санирането.

„51 блока направихме в Сливен, най-добрата социална програма. Защо го спряха? Малки строително фирми, хиляди работници, заводи за дограми и мазилки. Най-добрият строителен надзор – бабите, които по цял ден наблюдават. Колко блока ви направиха за 2 години? 2 години даже мантинели не сложиха на „Тракия“. А какво направиха? Прекратиха договорите, които бяхме направили ние. И после разплатиха половин млрд. повече. Ето това е корупция“, обобщи лидерът на ГЕРБ.

Той отсега съобщи, че кметът Симеон Радев ще бъде номиниран за нов мандат и разказа, че това е единственият градоначалник в премиерската му кариера, който искал да връща пари, които са останали след приключен проект.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети