Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов участва в среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Стара Загора

Политика

Борисов участва в среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Стара Загора

Борисов участва в среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Стара Загора - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Бойко Борисов участва в среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от област Стара Загора. С премиера са вицепремиерът Томислав Дончев, финансовият министър Владислав Горанов и министърът на спорта Красен Кралев.

Това е първо голямо събитие на ГЕРБ след отпадане на някои от строгите мерки заради коронавируса.

„На нас кметовете ни трябва стабилност. Доказано е, че тя може да бъде единствено от премиера Борисов. Всичко останало в партиен план виждате колко е надробено, наслоено и алтернатива няма. Няма друг човек, който да е помагал толкова на града ни колко Борисов“, заяви кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

„Виждаме, че с мръсотия и компромати не се прави политика“, посочи още той по повод на последните компромати, които бяха пуснати срещу премиера. Кметът на Бургас Димитър Николов коментира, че преди избори винаги има компромати, но този път те са особено мръсни и подли.

Редица други кметове отчетоха какво е направено и изразиха също подкрепата си за Борисов.

„Нашите противници признаха, че правителството се справи успешно с пандемията, най-вече запазвайки живота на българите.  Ние в България, ако сме най-големите наивници, ще продължаваме да си дестабилизираме обстановката, атакувайки правителството и търсейки предсрочни избори, а трябва да се случи обратното. Дори нашите опоненти трябва да подкрепят управлението, защото за инвеститорите са нужни няколко стабилни фактора – стабилна икономика и фискална политика, правова държава, пазарна икономика и политическа устойчивост. Това е шансът на България и на Балканите, за да привлекат инвеститорите“, заяви кметът на Бургас.

„Икономиката ни ще изкара страната ни от кризата, ако популистите не вярват на измислени съчинения, снимки и записи“, посочи Димитър Николов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети