Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Управляваме кризите по най-добрия начин

Политика

Борисов: Управляваме кризите по най-добрия начин

Борисов: Управляваме кризите по най-добрия начин - Tribune.bg
Снимка:

Николова ще отговаря за изборите, защото Дончев ще е водач на листа, обяви премиерът

„Българите за тези десетина години изживяхме три кризи и трите ги управлявах заедно с моите колеги по най-добрия начин, заяви още Борисов и продължи: Първо финансовата криза с Гърция и световната финансова криза – България излезе с ръст на БВП с 4-5%. След това дойде миграционната криза, ние бяхме единствената държава справила се с миграционната криза. Ние управляваме по най-добрия начин пандемията – безспорно, всички колеги го отчитат, с най-либералните мерки“, каза премиерът, който се присъедини към здравният министър в хасковското село Малево.

„И в момента ние се справяме най-добре от всички с тази ужасна пандемия – учениците ходят на училище, след няколко дни ще отворим и ресторантите. Представете си в Холандия днес или утре ще отворят фризьорските салони, досега да сте били без фитнеси, без фризьорски салони, без магазини“, попита Борисов.

„Ние никой не задължаваме да ходи в мола и магазина, хората са информирани. Дисциплинираният народ заслужава да води нормален живо. Но това не означава, че от 1 март като се отворят ресторантите трябва всички да се натикат вътре. Пандемията не е свършила, каза още Борисов.

В отговор на медии Борисов подчерта, че с предстоящото отваряне на заведенията за хранене от 1 март, гражданите трябва да бъдат разумни. Имаме цял март месец да ваксинираме и това е огромен щит, посочи той.

В отговор на журналистически въпроси по повод решението вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова да координира изборния процес - дейност, с която досега винаги се е занимавал Томислав Дончев, Борисов заяви: „Министър-председателят си е винаги министър-председател. Марияна Николова остава да замества, тя няма да участва в изборите, а ще ги организира“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Татулова Защо успех на правителство на Борисов, дори да е мъничък, е драма, катастрофа и трагедия за враговете, критикарите и душманите му? За кого да бъдем завинаги "най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС" е въпрос на живот, смърт и "независимо финансиране", демек на бизнес?
И се сещам за оня култов сръбски лаф, който у нас би звучал така "ни е Бойко крив, ми смо говна"!
23.02.2021 12:31 / Отговор
Дрън дрън сам се хвали, толкова лошо управление, не сме имали дори и при Живков. Тогава имаше истински професионалисти. А този е един селски деградирал простак и супер арогантен мафиот и крадец. Съд и затвор за корумпираните мутри!
23.02.2021 13:13
Дрън-дрън, ти къде си живял преди идването на Борисов, че плещиш врели-некипели ? Аз си спомням пирамиди, обири на банки, обезлюдяване на селата и изкупуване земята на безценица, инфлация в която обраха парите на българите, приватизация за жълти стотинки, заменки за милиарди, заробващи енергийни договори...! И всичко това преди да се появят Борисов и ГЕРБ! На какво разчиташ, на брутални лъжи, на къса памет ,или че няма оцелели от синьо-червената мъгла?
23.02.2021 13:30
Мимето Кога България е имала добро управление?
23.02.2021 13:21 / Отговор
Добро управление имаше по времето на социализма. А и крадци нямаше, тъй като се бяха устроили в системата.
23.02.2021 18:48
. . . Какъв "социализъм " те мъчи Бе, затова ли още от 1986 година България вече беше фалирала държава, а Луканов после забрани да се плаща и външния дълг? С конкурс ли ви събират такива нещастници!
23.02.2021 19:26

Добави коментар




Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати