Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов в Международния ден на йогата: Здрав дух в здраво тяло!

Политика

Борисов в Международния ден на йогата: Здрав дух в здраво тяло!

Борисов в Международния ден на йогата: Здрав дух в здраво тяло! - Tribune.bg
Снимка:

От индийското посолство у нас публикуваха във Фейсбук клип, в който премиерът Бойко Борисов поздрави всички, които практикуват йога с Международния ден на йогата.

„Здравият дух живее в здраво тяло. Йога практиките винаги са давали подобни резултати“, казва българският премиер, който е получил писмо от индийския си колега Нарендра Моди.

„Убеден съм, че многото последователи на йогата и в България, и в света по-лесно ще преодоляват последиците от този страховит вирус“, посочи българският премиер.

Международният ден на йогата се отбелязва от 2014 година насам. Тази година мотото му е „Ghar ghar se Yoga - Йога от дома“.

Във фейсбук страницата на индийското посолство в София публикуваха клип, в който министър-председателят Бойко Борисов честити.

Индийският премиер Моди също насърчи сънародниците си да практикуват йога, защото тя се е доказала в укрепването на имунитета.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Елемаг Според мен Бойко има спешна нужда от активно и редовно упражняване на Йога! Не само асаните, но и другите Йога практики свързани с възстановяване и поддържане на здравето, да не навлизам в детайли. Бая е понапълнял, така че, нека да даде личен пример, а и да направи реклама на йогата и на здравословния начин на живот.
21.06.2020 22:41 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети