Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Вкараха ни в тежка политическа криза, затова Радев потърква ръце

Политика

Борисов: Вкараха ни в тежка политическа криза, затова Радев потърква ръце

Борисов: Вкараха ни в тежка политическа криза, затова Радев потърква ръце - Tribune.bg
Снимка:

Днес е тъжен ден и съвпада с национално предателство, каза още Борисов

„Тъжен ден е днес и съвпада с национално предателство. За една шепа парички онези хора са предали Господа, а тези предадоха мечтите, очакванията на много хора. Ние приемаме, че сме първи, но хората са казали, че искат да има кой да ни контролира.  Нека управляват, а ние ще сме градивна опозиция. Всичко сме направили, но не им стига, искат диктатура, абсолютно мнозинство, но няма да го постигнат“, това каза Бойко Борисов, който събра министрите в Банкя.

„Вкараха ни в тежка политическа криза затова Радев потърква ръце, помпа ги, за да може служебното правителство да остане докато той каже. Защото както се насъскваме партиите и след следващите избори ли няма да си говорим. Всички са от едно котило – Таня, Мая и т.н.,“, попита премиерът в оставка. 

„Обичай врага си, е казано в Библията“, цитира Борисов.

„По нито една тема нямаме опонент, водеща е злобата, както и некадърността и националните предателства“, каза премиерът в оставка. По думите му колкото повече мнозинството вижда, че не може да управлява, толкова става по-злобно“, каза още лидерът на ГЕРБ.  

„На фона на цялата безотговорност, при 165 души АнтиГЕРБ, АнтиПатриоти, нямат кворум. Напомням им, че кворумът е задължение на управляващите, които с единодушие си избраха председатели на комисии“, коментира Бойко Борисов.

Той благодари на министрите, че сте толкова отговорни.  По време на срещата стана ясно и че Томислав Дончев започва консултациите със службите на ЕК с оглед окончателното изпращане на Плана за възстановяване. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (34)

ГЕРБКП Мутрите ГЕРБ-БСП-ДПС заявиха на целия български народ, че не зачитат Народното събрание като орган, който представлява народа! Тези мутри отказват да работят, проваляйки парламентарни заседанания и гласувания, блокирайки законодателния орган! Те са свикнали на бутафорен парламент, където няма опозиция! Свикнали са на диктат и безконтролен произвол. Те знаят, че с промени в ИК, отиват на бунището и затова правят парламентарен преврат да не ходят на заседания, за да прекъснат всяка законодателна дейност. Това е държавна измяна и мутренски терор!
28.04.2021 11:22 / Отговор
Червен трол,платен от престъпниците си Урко! Мръсници сте,една майка Ви е раждала!
Мунчо,Чунчо,Тошко,Галева,Нинова,а Славчо с хамърите ви събира от паветата!
28.04.2021 11:34
ГЕРБКП Като типичен трол на ГЕРБ не коментира написаното, а плюе и обижда. ГЕРБ, ДПС и БСП влезли в бар БКП.
28.04.2021 11:37
чудя се ... Истинската коалиция в парламента винаги е била от партиите на статуквото. ГЕРБ+БСП+ДПС е вечната коалиция, която само по дребни теми се правят на различни, за да симулират различие, но по-ключовите и важните винаги гласуват заедно. Не знам защо обаче ги беше страх да си обявят коалицията предварително и да си направят правителство. Щяха да си гласуват заедно с различни аргументи и тук таме разни малоумници щяха да им вярват... и без друго влизат в парламента основно с купен вот.
28.04.2021 11:41
до чудя се... Интересно защо не се чудиш как така се уредихме с умнокрасиви чалгари? И как така т.н. партии на протеста и промяната се оказаха сталинистки шпиц команди, които се строяват под юмрука на Фигуранта! Ще върнат 3 милиарда на баш крадците, за да ги превъртят отново през пропагандните си радиоточки ли!? Проруски ментета и изрезки, отворили усти като гладен хипопотам, красота и симетрия! Ристьо Маджото се хили като коминтерновски дебил как сме в политическа криза, щото ако сме в криза ще има грантове, че да я поправим!
28.04.2021 12:56
хаха Няма по- забавно от това тъпи гербаджийски тролове, които вкараха чалгата в политиката и еднокнижната мутра Борисов , която опростачи тотално публичното пространство със своя режим да ми обиждат на "чалга". Скрий се някъде , троле!
28.04.2021 12:58
Покажи всички
Това, което става в момента в България, е хибридната война на Русия. С помощта на маймуните, които ни се насадиха директно от зоологическата градина, и платените мутри вкл. Маджовите хора от Дай България, се прави опит за парализиране на цялата държава и на всичките й институции. Дано не успеят! Господ ще ги накаже. Рано или късно.
28.04.2021 12:34 / Отговор
ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ -......... АГЕНТА НА УБИЕЦА ПУТИН...... .
СЛЕД 4 ГОДИНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНА АРОГАНТНА ДЕЙНОСТ.....
ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ, БАЛКАНИТЕ, ЕС И НАТО.......
28.04.2021 13:28
Тартаковер До вчера всички със злостно задоволство ругаеха, хулиха и псуваха "Има такъв народ" за решението им да се откажат от мандат. Още повече изхвръкваха напред очите им и потичаше пяна от позицията им, че не могат да разчитат на подкрепа в този парламент, за нито едно от желанията на народа, изразени в Референдума. Нали уж ГЕРБ, БСП, ДПС обещаха да ги подкрепят, стига да съставят кабинет!?
ЕТО ПОДКРЕПАТА !!! Когато трябва да се гласува законопроект намаление на субсидията, за анкетна комисия за насилията при протестите, за инцидентите около Росенец, трите партии ГЕРБ, БСП и ДПС, веднага се обединиха и вкупом провалиха един от малкото възможни дни на този парламент!
Нещо повече. ГЕРБ и БСП заплашиха ТРАЙНО ДА БЛОКИРАТ РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА !
Това са фактите! Видяха ги всички обикновени хора. А който иска нека да не ги вижда. Нека да слуша какво го лъжат лидерите.
28.04.2021 13:12 / Отговор
Киро Бизона Тараторчо, свиньо проста с четинест дирник и зинала като ханджийска порта зурла, това, което видяха всички обикновени хора и особено тези, гласували за учиндолския паприкован шебек с вид, харизма и интелект на болен от магарешка кашлица борсук, бе тоталната му некадърност да състави каквото и да е правителство, а после да се изсули като пръднал селяндур от асансьор! Това му е всичкият интелект, визия, коалиционна и политическа теория и практика! Чакам пак да гласуваш за учиндолския потресаващ философ и тотален дръвник! Ще гласуваш, нали няма да ни разочароваш, дете мое с халка като попски ръкав? Пак заповядай!
28.04.2021 13:27
НЕКАДЪРНИЦИ..... ДЕБИЛИ-РУСОФИЛИ...... .
НЕ МОГАТ ДА СИ НАПРАВЯТ, ДОРИ ДНЕВНИЯ РЕД........
ПЪЛНА ЛИПСА НА ИНТЕЛЕКТ-САМО ВИЖТЕ РУМЕН РАДЕВ, МАНОЛОВА.,ТРИФОНОВ,......
МНОГО ИСКАТ......... АМА НИЩО НЕ МОГАТ.......
...... ОСВЕТИХА СЕ....!!
28.04.2021 13:40
Тартаковер Винаги съм смятал този с никнейм "Киро Бизона" за обикновен простак, израснал в клоака, сред див селски бит, сред побоища в разкапано от пиене семейство. Обикновено такива хора не завършват образование, остават си примитивни кретени, най-много да завършат някой шофьорски курс и да се "извисят" до булдозеристи. Бедният му речник с 200-300 повтарящи се думи, при това твърде просташки, са твърде показателни и го отразяват по-добре от огледало.
Но сега, като прочитам по-внимателно "творенията" му, започвам да откривам и друго. Не само защото от шахмата съм свикнал да анализирам(професионално изкривяване), но и защото имам познати психолози, от които съм понаучил нещо. Този човек е бил изнасилван като малък ! Това показват някои думи и термини, които употребява. Не знам дали го е преодолял, или си е останал до днес педераст, това ми е трудно да анализирам. Затова бих предложил на всички нормални хора тук, да четат "коментарите" му със съчувствие и разбиране към проблемите му.
28.04.2021 13:50
k Точно така, Тарантулчо, четем коментарите ти със съчувствие и разбиране към проблемите ти!
28.04.2021 13:58
ДЕБИЛА - ТАРТАКОВЕР Е НИЗЪК ТРОЛ ОТ АРМИЯТА НА БАБИКЯНОВИ...... .
НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ТЕЗИ АНТИБЪЛГАРИ.....!!
28.04.2021 15:35
Покажи всички
Татулова Фейсбук лидерът на ИТН /Их там нет/ иска голямо мнозинство и стабилно правителство сега и връща мандата, понеже нямало как да се случат!
Утре ще поиска друг народ, особено ако неграмотните ни сънародници, които от години крадат социални помощи в страните от ЕС, не му осигурят още половин милион....по пощата! И между другото, колкото повече се крие, толкова по-наложително е обществото да бъде информирано от какво е болен той - ясно, точно и с епикриза! За злоупотребата му с дрога се знае отдавна, но щом говори за зависимости и го е страх от такива, значи може да е на тежки медикаменти и обезболяващи! Още малко и ще заприлича на мумията на Георги Димитров, дето ни водеха да я гледаме в мавзолея като ученици! Да, този мавзолей, който Бакърджиев го бутна на n-ия път!
28.04.2021 13:47 / Отговор
Karabas Barabas Истината е, че единият му крак, след падането в банята, е почти неизползваем и затова се придвижва с патерици и инвалидна количка, а едното му око е почти напълно сляпо! Не е за завиждане, но вместо да си гледа здравето, той се напъва да оставя името си в историята! Е, остави го, спор няма, но това едва ли ще му хареса! Досега той се присмиваше на другите и правеше скечове за тях, но сега ще види какво е да правят скечове за него! Ето, днес например, от ВМРО са гонили Тошко Африкански да му слагат фес на чутурата! И няма да е за последно!
28.04.2021 14:04
ФЕС.... ЗА ЧАЛГАРЯ-ТРИФОНОВ...!!............... ФЕС ЗА МУТРАТА РУМЕН РАДЕВ.....!! .
ФЕС...!! .. ФЕС.....!! . ФЕС.....!!
28.04.2021 15:39
УШАНКА... ЗА ЧАЛГАРЯ-ТРИФОНОВ.....!!............ УШАНКА... ЗА МУТРАТА РУМЕН РАДЕВ..!!! .
УШАНКА...!!............ УШАНКА.....!!.............. УШАНКА....!!
28.04.2021 17:38
Bad Co Събраха се чалгари, педали и обикновени дебили, под юмрука на Фатмакът-Фигурант, и освен да лаят, лъжат и крадат , за друго не стават! Пълни некадърници, устремени да сринат държавата и за всичките им изцепки ,все друг да им е виновен! От едно котило са всичките! Шантавата Крушовишка селянка започна да прилича на "светица" спрямо тях!
28.04.2021 13:55 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати