Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за БНР: Саботаж срещу правителството

Политика

Борисов за БНР: Саботаж срещу правителството

Борисов за БНР: Саботаж срещу правителството - Tribune.bg
Снимка:

Като саботажи, които целят да разрушат системата, определи премиерът и случаите с НАП и Агенцията по вписванията

Прави се саботаж срещу правителството. Това коментира премиерът Бойко Борисов и посочи, че случилото се с БНР, НАП и Агенцията по вписванията е част от този саботаж.

„Това беше саботаж срещу правителството. Срещу свободата на медиите в лицето на Силвия Великова, която аз лично защитих и съм сигурен, че тя знае, че не само правителство, но и ние като партия, нямаме участие“, коментира премиерът казуса с БНР. Той изрази и надежда днес или утре прокуратурата да приключи със случая.

Той отговори и на обвиненията на президента, че държавата се управлява чрез нечий телефон, отправени при откриването на учебната година в 18-то СУ „Уилям Гладстон”.

„Ако е неговият телефон, разбирам. Той може би знае“, заяви Борисов.

Борисов подчерта, че не се бърка в работата на медиите.

„Смешно ми е как от всеки телевизор и радио се сипят обиди към правителството. Говорят по всички телевизии. И после няма свобода. Дума не съм казал, каквото искат, това да правят. Свобода! Но да злоупотребяват с това. Правят саботажи срещу правителството. Правят саботажи срещу НАП, срещу Агенцията по вписванията, саботажи -планирани, целенасочени да строшат системата. И изведнъж правителството е виновно. За кое? Как една партия  с една група журналисти протестират заедно? Свободни журналисти. Те трябва да са еднакво отдалечени от всички, как само с една партия отиват на протести?“, попита премиерът.

Премиерът бе попитан и дали ще защити медиите, които Корнелия Нинова не допуска на събития. Борисов посочи, че няма такава власт.

„Аз си излъчвам на живо във фейсбук, който иска да ме гледа, а който не иска да не ме гледа. Давам пълна свобода“, посочи Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ГЕРБ Телефонът е на бъдещият прокурор Гешев
16.09.2019 15:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети