Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за думите на Радев: Явно са към президента Путин

Политика

Борисов за думите на Радев: Явно са към президента Путин

Снимка:

Думите на президента явно са към президента Путин (Владимир Путин, президент на Русия). Това обяви премиерът Бойко Борисов по повод част от речта на държавния глава Румен Радев по случай Деня на храбростта и Българската армия.

"Силна и модерна държава не се гради с апатия, а със смелост и дръзновение“, каза Радев в речта си днес.

„Путин направи Русия да живее в страх – 10 000 заразени на ден, премиерът му, министрите му са болни. Значи това е упрек към Борис Джонсън, към президента Тръмп, към Макрон, към Конте, към Европейската комисия, която всеки ден дава заразените и починалите“, коментира министър-председателят.  


Коментари (6)

Нина Президентът има поведение на емоционално неуравновесен комплексар. Явно интуитивно усеща колко неподходящ е за поста, който заема и си отмъщава на премиера, завижда му. Него го контролират женуря и в президентството, и в партията, и в семейството му. Играе по тяхната свирка. Змаем ги кои са.
06.05.2020 13:58 / Отговор
Точно обратното е, голям страх има у Главният тулуп на България, разбирай мисир-председателвт, който ръси само простотии и долни лъжи. Заразата за България е той.
06.05.2020 16:52
Чао, Радев! Смешен мунчов трол, можеш ли да преброиш колко пъти Борисов е избиран и ПРЕизбиран от народа ни?
06.05.2020 18:18
Олео Нина "'президента"' на бсп нищо не усеща!Нинова му казва какво да каже!Той нищо не знае, и нищо не може в политиката, просто е фигура заемаща в момента титлата - Президент!
07.05.2020 11:21
МАРА КЪМ ТОЧНО ОБРАТНОТО.................НЕ НАПРАЗНО СИ ИЗБРАЛ НАИМЕНОВАНИЕТО СИ . "ТОЧНО ОБРАТНОТО"!!!!!! ДА НЕ БИ НЕЩО ДА СИ ОБРАТЕН, ЧЕ ГОВОРИШ НА ОБРАТНОТО.........?????? ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ И ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "ПРЕЗИДЕНТ", ЗАПОЧНАХА ВЕЧЕ ДА СЕ ОТКАЗВАТ ОТ НЕГО, ЗАЩОТО ДО СЕГА НЕ Е КАЗАЛ 2 ДУМИ ИЗМИСЛЕНИ ОТ НЕГО...............И С ТОВА МЛЯСКАНЕ И НАСИЧАНЕ НА ДУМИТЕ, СТАВА ОЩЕ ПО-ОТВРАТИТЕЛЕН! ВСИЧКИ ПОМНИМ ДУМИТЕ НА ВИЦЕТО МУ...............ПЕРИФРАЗИРАМ: " ....А НАПРАВИШ
КРАЧКА ВСТРАНИ........ ЩЕ ОТГОВАРЯШ ПРЕД НАС".............. НЕЩО ПОДОБНО БЕШЕ, НО КАТО ЗАМИСЪЛ Е ТОВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПЛЪТНО ДО ТЯХ И ДА ВНИМАВА КАКВО ГОВОРИ!!!!!!!!!!!! И ТО СЕ ВИДЯ ДАЛИ ОБЕДИНЯВА ИЛИ РАЗЕДИНЯВА НАРОДА.............!!!!! ЖЕНА СИ НЕ МОЖЕ ДА "УБЕДИ", ТА НАРОДА ЩЕ ОБЕДИНЯВА..................!!!!!! СМЕШНИК!!!!!
06.05.2020 21:20 / Отговор
Иво "'Президента"' напада политиците и ""забравя"", че президент на която и да е държава е също политик!Той иска да каже, че той не е политик!Е значи, че и путин (неговия човек) също не е политик!
07.05.2020 11:15

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още