Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за фейка на Йончева: Има остъклен навес, а не недекларирана къща в Банкя

Политика

Борисов за фейка на Йончева: Има остъклен навес, а не недекларирана къща в Банкя

Борисов за фейка на Йончева: Има остъклен навес, а не недекларирана къща в Банкя - Tribune.bg
Снимка:

Падението на тези женици е голямо, не се занимават с евроизбори , а само с компромати, допълни премиерът

Премиерът Бойко Борисов опроверга поредната фалшива новина, дошла от лидера на БСП Корнелия Нинова и водача на евролистата на партията Елена Йончева. Вчера Йончева извади в ефира на NOVA телевизия снимка, на която се вижда покрив до къщата на Борисов в Банкя, с твърдението, че това е недекларирана къща. Днес Борисов извади всички документи за въпросната сграда, която се оказа не къща, а остъклен навес между две стени.

„Те не се занимават с евроизбори, а само с компромат. Падението на тези женици вече е голямо“, коментира Борисов поведението на Нинова и Йончева. „Това е един и същи имот, където съм се родил, където живея и където ще умра“, допълни премиерът пред NOVA телевизия.

Той обясни, че на това място е имало животни. След което е направен навес и има две стъклени стени. „Когато се родиха бебета, те живеят в къщата. При мен идват хора и ми трябва помещение, където да се срещам с тези хора. Това е една стая, това е“, обясни той и извади документите на постройката – нотариален акт, платени данъци, удостоверение за въвеждане в експлоатация. „А телевизията на г-жа Йончева с Бареков, с дронове я снимаха. Тогава ТВ7 седеше пред мене, за да протестират. Тази телевизия, с тези хора, седяха пред къщата ми", допълни Борисов.

„Аз заменки нямам, офшорни фирми и сметки също. Човекът, който спря заменките в София се казва Бойко Борисов. Когато БСП управляваха изпратиха данъчна ревизия за 15 години назад при мен. Бяха пратени, за да намерят нарушения“, обясни премиерът и допълни, че такива не са открити. „Сега излизат и пак започват“, коментира той. „Ходил съм бил в Барселона. Един път съм бил там като кмет, за да се срещна с кмета. Преди 12 години. Дъщеря ми, която беше бременна в осмия месец, карала "Бугати" с 300 км/ч. После започнаха остров в Гърция. С техните интриги – да омаскаряват хората, да разбиват семейства, да им взимат имотите…“, допълни Борисов.

Премиерът отговори и няколко блиц въпроса. Европа е най-доброто място за живеене. Любим политик, извън ГЕРБ, е Ангел Джамбазки. Друго име от европейските кандидати, което му допада, е това на Сергей Станишев. Порок, който ще бъде премахнат, е пушенето. Най-добър приятел няма. Миналото лято не е почивал. Срамува се от събитията около "Апартаментгейт" през последния месец, които удариха имиджа на партията. За последно е плакал, когато е починала майка му. Живее с децата си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Лъжец Ами Цветелина Бориславова, тя е първата съпруга на мъжа, за когото в момента е омъжена пък първата съпруга на Бойко Борисов.Т.е. всичките капитали са в семейството. А той пък е син на БКП функцинер.
23.05.2019 11:56 / Отговор
ravo Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g
24.05.2019 00:17 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп