Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за ПП и ДБ: Те се обединяват, защото видяха, че не могат да победят ГЕРБ

Политика

Борисов за ПП и ДБ: Те се обединяват, защото видяха, че не могат да победят ГЕРБ

„Сега какви са им изказванията? Ако не сме ние, не може да има управление… Всички започват да говорят за местните избори, какъв сигнал за обществото е това? ПП и ДБ се обединяват, защото видяха, че не могат да победят ГЕРБ“.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Петрич.

Той е убеден, че хората виждат какво им е донесла „промяната“ за последните 2 години и все повече искат да видят ГЕРБ, „променени и отчели грешките си“, в управлението.

„Сега ще пробват да си скрият спада надолу, заради провала на техните действия“, твърди Борисов.

Според лидера на ГЕРБ, отсега се знае, че ПП-ДБ ще бъдат в изолация в следващия парламент.

„И властта отново ще е в Радев. Аз съм последният човек, който ще защитава Радев. Но ние му даваме властта, той я упражнява, а ние си говорим за местните избори. Рискът да изпадне държавата в тотална криза след местните избори е огромен, ако не ни дойде на всички акълът в главата“, предупреди той.

„Откакто не са на власт, цената на бензина падна с 1 лев. Как си го обяснявате? Галопиращата инфлация кой я доведе? Политиката на Асен Василев. Това, че изпуснаха цените и стигнаха тавана, кой е виновен? Пак те! Обаче намериха време да си намерят „Джемкорп“, да се финансират по втория начин, заобикаляйки закона“, твърди Борисов.

Лидерът на ГЕРБ призова журналистите да попитат „промяната“, ако те са добрите, които ще изкарат 600 хил. гласа, то другите, които ще вземат 2 млн., какви са.

„Това лошите българи ли ще бъдат? Те как делят хората?“, попита Бойко Борисов.

Той съобщи, че в партията му не реагирали добре дори на идея за разговор с БСП.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети