Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за правителството: Тотален провал, да започнат малко да мислят за хората (ВИДЕО)

Политика

Борисов за правителството: Тотален провал, да започнат малко да мислят за хората (ВИДЕО)

Борисов за правителството: Тотален провал, да започнат малко да мислят за хората (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

„Булгаргаз“ има два прочита за мен – пазар за милиарди, който в момента е държавен, да го дадат и него като на търговците на ток да крадат стотици милиони и да го разбият. Две хасковски банди се бият в момента кой да вземе контрола. Най-малко ми отива да защитавам Николай Павлов, който е министърът на енергетиката на Румен Радев, него изчегъртаха.“ Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Тотален провал, няма финансист, няма икономист, който да каже че това, което правят, е добре, Народът огладнява, народът фалира, бизнесът фалира и Радев го вижда. Той трябва всячески да се откачи от това тежко ремарке, претоварено с проблеми, и да прави нова партия“, добави още бившият премиер.

Борисов отново подчерта, че един от министрите е призовал за спиране на социалните помощи – дърва, въглища, а в същото време социалният министър мълчи и нищо не казва.

„Аз ги умолявам да се стегнат, защото държавата е тежко разделена, държавата не е готова за избори. Хората се мразят, партиите се ненавиждат, тези, които са в управлението, вече се компрометираха. Ще влезем в много тежка криза. Умолявам ги да се стегнат и да решат тези въпроси. Стига са крали, вече 2-3 месеца много откраднаха, стига им. Да започнат малко да мислят за хората“, призова Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети