Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за протеста пред дома му: Внуците реват, „пазителите на демокрацията“ тормозят децата ми

Политика

Борисов за протеста пред дома му: Внуците реват, „пазителите на демокрацията“ тормозят децата ми

Борисов за протеста пред дома му: Внуците реват, пазителите на демокрацията тормозят децата ми - Tribune.bg
Снимка:

„Опитаха се да ме пречупят с компромати и шпиони - не успяха. Сега това ли успяха да измислят демократите?“, пита премиерът

„Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната предизборна кампания. Има граници, които не трябва да се преминават. Днес за пореден път „пазителите на демокрацията“ тормозят най-нагло децата ми, и то в техния дом. Нито те, нито синът на президента заслужават подобен тормоз“. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод днешните провокации пред дома му, както и случая, касаещ сина на президента.

„Опитаха се да ме пречупят с компромати и шпиони - не успяха. Сега това ли успяха да измислят демократите? Това ли е върховенството на закона, това ли са демократите?“, попита реторично министър-председателят Бойко Борисов и добави: „Докато ние правим  така, че хората да живеят в по-добра среда, те отишли, шпицкомандите на Радев, Мая и подобни политици - децата ми реват у нас, внуците реват - тези са демократите!“, отбеляза Борисов.

Министър-председателят посочи, че познава сина на президента Радев - умно, красиво момче, спортист.

„Не ви ли е срам да правите така с децата? Пак казвам - познавам го, много ми е симпатичен. На тази възраст всеки може да наруши нещо, ние сигурно с баща му сме правили по-големи глупости. Оставете ги на мира!“, добави премиерът.

„На снимка ще им ги пратя и ще ги питам демократи ли сте вие, върховенство на закона ли е това, какво искате вие? Провокации, да се бият ли хората, докато ние правим това?“, реторично попита още министър-председателят.

Премиерът Бойко Борисов коментира темата в Елхово, където направи оглед на изградената пречиствателна станция за отпадни води. Благодарение на проекта ще се преустановят наводненията в ниските части на Елхово. Инвестицията е за около 19 млн. лв. и се реализира по Оперативна програма „Околна среда“. Извършва се и частична рехабилитация на ВиК мрежата.

Близо 1,4 млрд. лева ще могат да използват общините за саниране на жилища и енергийна ефективност по линия на Националния план за възстановяване и развитие, стана още ясно по време на посещението на премиера Борисов в Елхово. Министър-председателят напомни за лъжите, които бяха изговорени как със санирането ще се отнемат домовете на хората.

„Няма по-добра социална политика от това да дойдат и да ти направят без пари къщата и да ти направят по-ниски разходите за отопление“, изтъкна Борисов. „Всичко това е факт, ние продължаваме да го правим. Докато другите рушат, палят и обиждат, без реални аргументи и нещо направено, което да покажат, ние отвръщаме с работа и толерантност“, добави министър-председателят Бойко Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (42)

Не съм му фен, но в случая за децата е напълно прав. Всеки човек трябва да расте в здрава, емоционална стабилна и изпълнена с обич среда.
13.02.2021 14:15 / Отговор
Джедай Тотю Тея нещастници, дето са отишли да му викат пред къщата, ако знаят каква услуга правят на ГЕРБ, сами ще си бият по един шамар! Ама нищо, големите „демократи“ ще разберат какъв са си го набутали в задния двор, като вземат 2% на изборите и останат пак под опашката!
13.02.2021 14:31
така е Така е, той и червената мутра Борисов направи услуга на Радев като се опита да компрометира сина му и пусна цялата мощ на пропагндната си машина да го направи, но излезе толкова жалък, че днес си направи пиар, като заповяда да спрат атаките срещу сина му, което го прави още по-гнусна квартална мутричка.
13.02.2021 16:58
"така е" е гнусния тартаковер Никой не е ходил да тормози синът на Радев. "Детенцето" заедно с други "дечица" е тормозило живущите вдигайки шум, тормозили са минувачи, замеряйки ги с предмети, показали са неуважение към човешкия живот, нарушавайки противоепидемичните мерки . Никой не е знаел, че той е там, когато са дали сигнала и полицията е направила проверка. Никой не е карал цялото президентство да лъже и да заплашва журналисти и министри защото са оповестили това. Никой не е ходил в частния им дом да ги тероризира. Тук става въпрос за малолетни. Ония червени кучки получиха мравучкания, че някой се изказал неодобрително за тях, а за тормоз в частен дом с малки деца очакват аплодисменти. До кога ще продължава това безобразие?!
13.02.2021 17:20
Я помисли Хората са ПРЕД къщата му,а не вътре.И да отидат там значи има защо!
15.02.2021 17:28
ГЕРБ/БОРИСОВ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА............................................................................................... КОЙ?
-БСП/БКП
-ДБКП/ДСБКП
-ДПС/БКП
-РУСКИЯТ РЕЗИДЕНТ
ОТ БЕЗСИЛИЕ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО-ПРОТЕСТИ, МЕТЕЖИ, ТЕРОРИЗЪМ...........
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРОФИЛИТЕ........
13.02.2021 14:17 / Отговор
БГ Тези съвсем озверяха за власт, и загубиха всякакъв човешки облик! Това наистина ли са някакви "майки", които системата ги убивала! Единственото което предизвикват е ...Погнуса!
13.02.2021 14:26 / Отговор
Геш Ако бях на мястото на Борисов, отдавна щях да им разплача мамицата на пачаврите, разпопения мошеник, огризките и изрезките от жълтопаветните катуни и боклуците от всякакви цветове! Абсолютна измет, която иска да седне в парламента и оттам да стреля и убива!
13.02.2021 14:30 / Отговор
Лили Подкрепям напълно.
13.02.2021 16:54
Тартаковер В съзнанието ми се появи интересен коментар, но като прочетох вулгарния просташки изблик на "Геш", веднага го отсвирих. Изроди като него, вилнеещи тук, не заслужават нищо. Жалък простак, силен само зад клавиатурата! Щял да разплаче мамицата !?? На кого ще разплачеш мамицата, изверг ? На майките с болни деца, протестиращи за по-добър живот?
Абсолютно съм сигурен, че този е някакъв стар, доста дълго живял, втвърден мръсник! Както са втвърдени вече жилите му и върви като бастун. Злобата и омразата му към хората обаче, е нараснала до погнуса. Вероятно, даже сигурно, такива изроди и изверги са били онези от "Народния съд" живели някога за да омърсят историята. Поздравления за ГЕРБ, че приютява между феновете си, такива отрепки на човешкия род !
13.02.2021 14:48 / Отговор
ЛУДИЯ, ЗАЩО СИ СЕ ОТЦЕПИЛ ОТ ГРУПАТА............... ТРЯБВА ДА СИ В БАНКЯ.......................... НЕ САМО ПРЕД КЛАВИАТУРАТА........
13.02.2021 15:14
им Какви майки? Истинските майки са при децата си, не се развяват по палатки, не блокират кръстовища, не разнасят бесилки, ковчези и чували за трупове. Истинските майки не пречат на други майки и бащи да отглеждат децата си. А, т.н. майки, които уж системата ги убива, не са майки, те са платени протестърки с политически и икономически претенции. И, още-през 21 век всички жени се предупреждават на време, за да не родят дете с увреждане, които раждат такива деца - са ги родили по своя воля, пък имат претенции ние да ги отглеждаме. Ясно, че ще ги отглеждаме, поне да не ни тормозят....
13.02.2021 15:19
Б Таратора мисли,че като винаги е толкова обстоятелствен ще убеди здраво мислещите хора.Много говорене,но нищо казване,като неговите поръчители от червените ескадрони.Но той всъщност си една гола вода.
13.02.2021 15:27
Тартаговер не е изпуснал Келепира той е там в Банкя довечера ще си получи хонорара, но няма да прокопса много от такива пари
13.02.2021 15:27
k Тараторчо, тоя, попа с калимявката, на майка на дете с увреждания ли ти прилича или той самият има ментални увреждания, а?
13.02.2021 15:29
Покажи всички
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети