Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за Радев: Нинова и Йончева го ошашавиха, не му завиждам

Политика

Борисов за Радев: Нинова и Йончева го ошашавиха, не му завиждам

Борисов за Радев: Нинова и Йончева го ошашавиха, не му завиждам - Tribune.bg
Снимка:

Радев вече партиен лидер ли е, попита премиерът

 Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас в родната Банкя. Той коментира думите на президента Румен Радев, че „кани ЦИК и партиите да обсъдят отстъплението от честността в изборния процес“.

„Според него само когато той победи, само тогава са честни изборите. Мъж обграден с Корнелия Нинова, Мая Манолова, Елена Йончева, те го ошашавиха този човек. Нека сме снизходителни, не му завиждам! То е чудо!“, заяви Борисов.

„Хубаво е да говориш за върховенство на закона, а да го нарушаваш. Той партиен лидер ли е? Аз съм лидер на партия, той на коя партия е шеф“, Борисов и обвини президента, че отново агитира.

Иначе премиерът заяви, че е гласувал за това София да става все по-хубава.

„Когато аз станах кмет, Кремиковци бълваше дим във всички цветове на дъгата, канализацията на София се изливаше във река Искър – всички цветове, като в приказка. Сега след пречиствателната станция ловят риба“, припомни лидерът на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Ива щял да прави партия Радев, поне това се чува - ама ако е с измами като сега, народът ще го линчува
03.11.2019 15:00 / Отговор
ДАНЪКОПЛАТЕЦ Др. Радев се изказа за машинното гласуване, за да не се фалшифицират изборите. Моля, ако се чувства "истински" българин, да подаде оставка. Той беше избран с бюлетини на хартиен носител. Това означава ли, че изборът му е не легитимен? Да не забравяме ролята на РЕШЕТНИКОВ! Самият той е объркал функциите на президент и РR на БКП/БСП, което е не допустимо! Напраеете си партия и тогава коментирайте. Изказване с безумна наглост: Печелят БКП/БСП, изборите честни. Печелят ГЕРН, изборите фалшифицирани. Смешен плач. В едно ББ Е прав, той се е ушашавил от толкова много жени-началници: К. ИМПЕКСОВА, РУСИЯ, Е. МИЛИОНЧЕВА; ДЕСА; М. КОСТИНБРОДСКА ГАЛЕВА, ИЛИЯНА ЙОТОВА. Сещате ли се за още?
03.11.2019 17:23 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати