Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за смяната на шефа на ДАНС: Повече няма да разкрият руски шпиони у нас

Политика

Борисов за смяната на шефа на ДАНС: Повече няма да разкрият руски шпиони у нас

Борисов за смяната на шефа на ДАНС: Повече няма да разкрият руски шпиони у нас - Tribune.bg
Снимка:

В света няма аналог, за едни избори кандидатът за президент да е едноличен господар в страната, каза Борисов

Томислав Дончев ще оглави националния предизборен щаб на ГЕРБ, а Даниел Митов – софийския. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Подготвени сме за изборите, хаосът, ченгеджийството и страхът, в който искат да вкарат да живеят хората, няма да стане. Аз не знам има ли в света такъв аналог. За едни избори кандидатът за президент да е едноличен господар в страната. Разбира се ние сме подготвени“, подчерта лидерът на ГЕРБ. Той отрече твърденията, че ГЕРБ са били сами като отбеляза, че те винаги са управлявали в коалиция. 

Заместник-председателят на партията Томислав Дончев посочи, че е от изключително значение да се покаже, че в ГЕРБ има нови и свежи лица, което е ясен знак, че партията се развива и обновява.

„Отиваме на изборите с увереност, че отново ще сме първа политическа сила”, заяви Даниел Митов, който е и водач на листата в 23 МИР.

Борисов коментира рокадите във властта и скандалите с подслушването.

„Приемам, че смениха областните управители и шефовете на полицейските управления – те имат отношение към изборите. Приемам, че и ДАНС имат връзка с изборите. Но каква е връзката на шефа на „Митниците”, коментира Борисов. Той изтъкна, че в Митниците за шеф са върнали човек на Орешарски и попита какво налага тази смяна и с какво тя ще гарантира честността на изборите.

Той каза още че след смяната на шефовете на служби повече няма да се види разкриване на руски шпиони у нас, защото никой няма да си сложи „главата в торбата“. „Слагам бас с всички повече няма да бъде разкрит руски шпионин или мрежа. Когато си служебен премиер не сменяш шефове на служби, това е реваншизъм, не го разбирам“, каза още лидерът на ГЕРБ. „Това се прави за да се свърши мръсната работа на Радев“.

Относно обвиненията за подслушване на политици, той каза:

„Още чакам да видя автобусите с двойни дъна, с които ГЕРБ извозвали бюлетини. Не съм ги видял, вероятно и никой никога няма да ги види. Сега ни обвиниха пак, че сме записвали. Само че тези, които записваха, сега са в МВР”, каза лидерът на ГЕБР.

Млади активисти на ГЕРБ с различни професии се представиха пред Борисов: „Това са хората след 2 години за общински съветници, районни кметове, за кмет на София. Всичко това, което го говорите, не го препоръчвайте, а го вършете“, каза бившия премиер.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (23)

Хунтата на Радев настъпва... Всяват страх, хаос. Скоро ще започнат зверското крадене. Пак искат да ни оглозгат. Но дали ще им се получи? Надяваме се Бойко да се завърне. Скоро.
26.05.2021 12:38 / Отговор
Хм... Ще приложат трика на Иван Костов срещу прокуратурата на Филчев - прокуратурата остава изолирана без никакви сигнали и без каквато и да е възможност за провеждане на разследвания поради скъсани връзки с МВР и ДАНС.
26.05.2021 13:36
Хунтата на Борисов По-голяма руска подлога от Борисов няма в последните години. Някои много приказват, но само Борисов имаше пълната власт да изпълнява всички поръчки на Кремъл. То не бяха тръби, аец, висока цена на газа, гърмят оръжейни складове, но нашите тайничко наблюдавали руските шпиони 7-8 години, хаха!
26.05.2021 13:49
Мицева Добре де, ами ако се повтори същото? ГЕРБ и сега бяха първи, но всички видяхме какво стана в парламента! Лица, които са кръгла нула във всякакъв смисъл, нови депутати, които ги карат с автобус до парламента като трудови войски едно време, само да гласуват! Една на трибуната, на която нищо не й се разбира, което очевидно е била идеята, и какво? Президентска република, без промяна в Конституцията и налагане на просъветска диктатура, под девиза "да върнем държавността"! А да, и никакви протести! Шепа дебили, които лазят по нервите на поне милион граждани, вчера смениха шефа на ДАНС! А ГЕРБ се готвят за избори! С машини!
26.05.2021 13:56
Въпрос Какво и кого обслужваше ДАНС под сянката на Борисов? Националните интереси? Или тъкмо Кремъл, в чиито бездънни джобове мутро-милиционерският "евроатлантизъм" изля милиарди.
26.05.2021 14:24
РУМЕН РАДЕВ.. РАЗКОСТВА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ...... Т. Е. БЪЛГАРИЯ................ .
ВЧЕРА В ПРАВ ТЕКСТ КАЗА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ОТСТЪПИ И НА РСМАКЕДОНИЯ......
НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ N:1....... ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.........
26.05.2021 14:25
Покажи всички
! Съветската мутра Борисов продължава да говори вицове и простотии, най-накрая, след 20 години доминация на лъжите му и глупостта му в медиите, идиотизма му ще намалява и няма да трови общественото съзнание!

Но е нормално да стене той и шайката му, и не случайно го правят днес, когато предложиха уволнението на шефа на ДАНС. Толкова много грехове има мутрата Борисов, толкова много човешки съдби е пречупил, скършил, отнел, че ако до края на живота си отиде в манастир пак няма да бъде достатъчно.
Деборисовизацията върви, бавно, но неотменимо.
Още брифинги и стенания ще има.
26.05.2021 12:52 / Отговор
Татулова Не знам от колко висока камбанария в ГЕРБ гледат на всичко, което се случва в държавата ни, но дано оттам да не се метнат на черешата, че тогава всички, от първокласник до пенсионер, ще учим наизуст "Комунистически народни приказки", преработено и допълнено издание на държавно издателство "Живата вода", под редакцията на някой си Мирчев, достатъчно корпулентен!
26.05.2021 13:20
до герберския трол Не се притеснявай, Борисов управляваше по модел на БКП, имитираше Тодор Живков, по-голям комунизъм от ГЕРБаджийския няма. Те бяха дъното.
26.05.2021 13:23
ГЛАД...... СТРАШЕН ГЛАД ОЧАКВА БЪЛГАРИТЕ........ .
ПРЕСТЪПНОТО И НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ НА РУМЕН РАДЕВ СЕ ВИЖДА ОТ ВСИЧКИ.....
26.05.2021 14:29
Добър ден на криптокомунистите от ДеБъ! Опорката за "съветската мутра Борисов" вече не хваща дикиш. Особено в контекста на събитията от последната година..
26.05.2021 15:23
Татулова Симеон Дянков кога ще го назначат за съветник? Айде, че време не остана!
А по темата и аз като оня дето искал, ама нямал желание! Вече започвам да се питам дали в ГЕРБ си дават сметка как се чувстват развяваните и за добро, и за лошо 840 000 гласоподаватели?
Вчера предложиха на мъжа ми до края на юни да си използва отпуск от миналата година, че иначе щял да го загуби, та се зачудихме дали на всеки, който сега излезе в отпуск ще му сложат етикет гербаджия? Такива ежедневни дертове, които на фона на олигархично-черепната диктатура, в която затъваме, са дреболии, де! Или дребнотемие, както се изрази една депутатка, макар че хич не е изключено да ни пишат по вратите и дуварите, а после до звездата на ревера е по-малко от сантиметър! Имам такова усещане и дано е заради вроден песимизъм!
26.05.2021 13:12 / Отговор
до герберския трол Когато ГЕРБаджийския трол няма какво да каже срещу написанато - плюе и обижда. Винаги и не казва нищо по същество, защото не може.
26.05.2021 15:56
до герберския трол Това беше за коментара отдолу, извинявам се за грешката, макар че гербаджийските плюнки са навсякъде, бесни и злобни от безсилие, че корумпираната им шайка си отива.
26.05.2021 15:59
браво Фончо! Другаря Борисов в едно го признавам - и днес отново в три изречения каза пет неистини. Този човек е патологичен лъжец.
26.05.2021 13:24 / Отговор
attropo лекувай се!или поне си пий хаБчетата!
26.05.2021 14:09
ГалФончо Сам си пишеш коментариите и сам си викаш "браво" ли? Пет коментария си изписал, и над десет лъжи! Кого смяташ че заблуждаваш, по смрадта която разнасяш се познаваш!
26.05.2021 15:24
до герберския трол Когато ГЕРБаджийския трол няма какво да каже срещу написанато - плюе и обижда.
26.05.2021 15:31
До Дебила Смяташ , че лъжите не смърдят, осрал си форума, пък се правиш и на "обидчив" ли? Това от Гей-парада верно не ви лови нормална логика!
26.05.2021 15:34
до герберския трол Когато ГЕРБаджийския трол няма какво да каже срещу написанато - плюе и обижда. Винаги и не казва нищо по същество, защото не може.
26.05.2021 15:57
Надблюдател Борисов този път да внимава и да не допуска всички медии да бъдат купени от Черепът, както миналото лято! Само заплахите на Фигурантът и неговата хунта не стигат , най-много да предизвикат обратен ефект в мислещите хора!
26.05.2021 15:26 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати