Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за СРС-скандала: Една жена казала на един в трамвая. Той го казал на Наско Атанасов...

Политика

Борисов за СРС-скандала: Една жена казала на един в трамвая. Той го казал на Наско Атанасов...

Борисов за СРС-скандала: Една жена казала на един в трамвая. Той го казал на Наско Атанасов... - Tribune.bg
Снимка:

„Тези хора, които са в момента, нямат граници. Ще дадат „задачи“ на новите МВР-шефове“, коментира бившият премиер

„Започва да се явява страха отново в хората. Когато нас ни обвиняваха в тези измислици, ние имахме от едната страна президентска институция, от другата страна парламент с две мощни опозиционни партии – БСП и ДПС. А сега е еднолична власт - точно като в 1944 г.

Това заяви пред младежи от ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

Той определя като проблематично това, че един човек определя кое е „добре“ и кое е „зле“.

„А вчера вътрешен министър каза, че хора са „престъпници“, за това, че са си свършили добре служебните задължения. Страхът хората ще го усетят много скоро. Тези хора, които са в момента, те нямат граници. Можеше поне да мине известно време. Да намерят някакъв кусур. Няма служба, няма министерство, няма къща, в която, ако се развъртиш, да не намериш нещо, някаква слабост. Идеално нещо в природата няма. После да кажат – ходи небръснат на работа или с шарени чорапи. Затова го отстраняваме. Но да кажеш, че му липсва почтеност на човек, който само преди няколко дни е бил подкрепен за действията си от дипломатите от НАТО, дадена му е най-високата оценка от партньорите...“, коментира Борисов уволненията в службите.

Според него рокадите в ДАНС и в областните дирекции на МВР са знак, че „другата седмица ще бъдат поставени и „задачи“ на новите.

„И тогава вече ще стане проблем, защото това не се прави в демокрацията. Те партньорите изчакват. Видяха, че сме първи. Видяха и че има силна анти-ГЕРБ вълна. И сега наблюдават и нас, и тях. Те няма да се произнесат сега. Те слушат и внимателно наблюдават ситуацията“, заяви той.

„Още не са отрекли дали Орешарски е бил в Министерски съвет и при кого. Ама няма лошо и да е бил. Навремето така криеха дали са били при Божков. Крият, мълчат и вече стана четвъртък. 12, 30, 50, станаха вече 82-ма „подслушваните“Става вече една седмица и само четем – подслушвания, шпионски скандал. Да излязат да кажат: „подслушвани са този, този и този, другото е класифицирана информация, благодаря“. Една жена казала на един в трамвая. Той го казал на Наско Атанасов и Наско Атанасов го казал на две агенции. И вече това се приема за информацията“, обясни Борисов

Той е категоричен, че правителството му е оставило пълна хазна.

„Кандидат-президентът Радев казва, че хазната е празна, а неговият финансов министър-член на предизборния щаб след няколко дни казва, че няма нужда от заем, защото има пари... Кой от двамата лъже? Има ли пари? Продължиха всичките ни политики. Сменят тези кадри, за да предизвикат страх и сътресения в администрацията. И за митниците ще ви разказвам повече, но друг път...“, намекна Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети