Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за СРС-тата на Радев: Нямам нищо общо, подслушването се разрешава от съда

Политика

Борисов за СРС-тата на Радев: Нямам нищо общо, подслушването се разрешава от съда

Борисов за СРС-тата на Радев: Нямам нищо общо, подслушването се разрешава от съда - Tribune.bg
Снимка:

Те се омазаха и сега искат да прехвърлят вината си към мене, посочи премиерът

„Не само че нямам достъп до СРС-та, не само че никой не ме пита и не е редно да ме питат, а подслушването се разрешава от съда. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов в Мюнхен по повод на обвиненията от страна на депутата на БСП Антон Кутев, че премиерът е подслушвал президента.

„Той не познава закона. Сега, че някой се е омазал, изведнъж да ме замесват мен в тази работа. ДАНС, МВР работят по свои закони“, посочи премиерът.

„Те се омазаха и сега искат да прехвърлят вината си към мене“, заяви Борисов.

Той посочи, че с главният прокурор са говорили да се търси отговорност на всеки, който нарушава закона.

„Всички служби са впрегнати в тази сфера. Дали арестуват министър, зам.-министър или който и да е, не е моя работа“, заяви премиерът.

Борисов подчерта, че няма нищо общо и посочи, че подобни твърдения са абсурдни.

„Даже нещо повече, като разбрах, ми стана крайно неприятно. Това пречи на стабилността. Когато има такива скандали, те не са хубави за държавата“, заяви още премиерът.

Борисов подчерта, че е неестествено да се воюва между институциите. „Не ми е приятно, не го правя“, каза той.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Марина На Кутев му е пределно ясно,че не е подслушван президента , а покрай слушането на други хора , се е чул и президента,като незабавно е спряно разследването.Защо набиват на всички в главите,че е подслушван Радев.Манипулират,както обикновено, за да замажат издънката на "непорочния" Румен.
14.02.2020 21:17 / Отговор
Здравей Марина ! Виждам, че отново си се захванала с кура на президента. Вместо това можеш да ходиш да переш осраните си гащи. И друг път съм ти го казвал. Ти си овча путка, тъпа путка. Не ти е работа да влизаш в такива сайтове, където ще се гаврят с теб. Стара гювендия си, не си за тук.
14.02.2020 21:46
Димитър Г-н ти който се срамува от името си поне не пиши глупост или това което написа се отнася за вас не си пиши автобиографията като я претписваш на други.
15.02.2020 12:36 / Отговор
Мери Димитър, този рафинирано, тъп и червен просто, не заслужава внимание!!.Марина, обръщам се и към тебе- игнорирай червеното говедо, не се обаждай от думите на това изчадие! И да те светна- подобен каруцарския език към жена, има само комплексиран долен, ляв ПЕДАЛ! Така че, спокойно! "Нещото" не заслужава коментар!! Сигурно е изритан от жена си, и си го изкарва на други жени!!
22.02.2020 20:44

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети