Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Здравната ни система се бори героично в момента

Политика

Борисов: Здравната ни система се бори героично в момента

Борисов: Здравната ни система се бори героично в момента - Tribune.bg
Снимка:

С нито една мярка не трябва да прекалява, нужен е баланс, посочи премиерът

„Целият свят е в пандемия. Здравната ни система се бори героично в момента. Винаги на първо място, във всяко едно наше действие са стояли животът и здравето на българите. Радвам се, че имаме и много оздравели. В същото време следим и процента на заразените.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов.

„С нито една мярка не трябва да прекалява, нужен е баланс. За да бъдат увеличени доходите и пенсиите, за да помагаме на бизнеса, дори за закупуването на ваксините или за подкрепата на болничните заведения –за всичко това трябва да имаме работеща икономика“, допълни той.

„Обсъждаме актуалната обстановка със здравния министър и членовете на Националния оперативен щаб. Всеки доклад на лекарите се анализира внимателно“, каза още премиерът.

Той сподели, че самият той е изкарал тежко коронавируса и още усеща, че е тежко засегнат.

Борисов проведе работна среща с членове на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса. По време на съвещанието здравният министър Костадин Ангелов докладва данни за развитието на пандемията от COVID-19 на територията на България. Бяха обсъдени конкретните параметри по отношение на заболеваемостта и смъртността в страната. Беше направен преглед и на натовареността на болничните заведения у нас.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

За първи път чувам, че имало здравна система. Имаше по време на социализма. Сега има едно препращане и накрая към Небесата.
23.11.2020 17:58 / Отговор
Ето пак лицемерието комунистическо - да предизвикаме здравна криза за да обясняваме колко хубава е била социалистическата здравна система. Иначе Нинова е готова да ходи санитарка да помага на системата, но пропагандата и си работи по план. Единствения им коз е носталгията по Тодор Живков, но не искат да обяснят на избирателите си, че не нито могат, нито възнамеряват да го съживят. Кога е имало през социализма подобна световна пандемия? Освен това,тогава проблемите се решаваха като всяка информация за тях се скриваше и затова просто не съществуваха. Така щяха да решат и ковид кризата ако бяха а власт. Никой нямаше и да чуе за вируса или за починалите - само близките им.
23.11.2020 20:33

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети