Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Коалицията ни е страстна, всички войводи са събрани там

Политика

Борисов: Коалицията ни е страстна, всички войводи са събрани там

Борисов: Коалицията ни е страстна, всички войводи са събрани там - Tribune.bg
Снимка:

Според премиера няма нужда от предсрочни избори

Нали вие пускате социологическите проучвания. За какво да правим предсрочни избори. Това коментира премиерът Бойко Борисов пред журналисти в град Бяла в отговор на въпрос дали слуховете за предсрочни избори са преувеличени, предаде „Фокус“.

„От 100 години няма църква в Бяла. Тук сме направили църквата, парка. Айде да отиде Корнелия да ми покаже БСП по време на нейното управление от 90-ата година насам ето това направихме ние, това направихме ние. Дори магистралите, които ходиха да откриват на Лозен, на „Тракия“, ги бяхме построили ние“, коментира Борисов.

На въпрос как успява да потуши страстите в управленската коалиция, той отговори: „Ами тя си е страстна коалиция, събрани са всички войводи на едно място. Аз, дето се вика, не мога да се направя на войвода от тях“. „Ние ако мислим еднакво, ще сме в една партия, ние сме диаметрално противоположни и то между всички партии е проблемно да направят коалиция. С коя си приличаме ние, за да направим коалиция и обратното. Ето го коалиционното споразумение, изпълнява ли се – изпълнява се. Хайде сега всеки, какво иска допълнително първо ще минава през председателски съвет и тогава ще го пращаме до парламентарните групи, за да не се карат там. Това е прочитът“, допълни премиерът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати