Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бой между социалисти във Варненско – делили постове

Политика

Бой между социалисти във Варненско – делили постове

Бой между социалисти във Варненско – делили постове - Tribune.bg
Снимка:

Пиянски скандал и надпревара за партийни постове прерасна в бой между членове на БСП във Варна, твърди Lupa.bg.

Жертва на боя е станал шефът на общинската структура в Долен Чифлик Валентин Вълчев, заради когото е внесена жалба при главния прокурор Иван Гешев. Обвинението е, че е бил нападнат по поръчение на депутата Иван Иванов по прякор Пилето, а доносът срещу Иванов бил заведен лично от неговия пряк конкурент за поста лидер на БСП-Варна Борислав Гуцанов.

Всичко тръгнало от заседание на местното Младежко обединение в Долни Чифлик, което трябвало да си избере председател на 20 октомври. Там бил посочен кандидат за мястото, сочен за близък на Гуцанов. Настанал скандал, тъй като мнозинството било съставено от хора на Иванов. Те прекратили заседанието и поискали изясняване на легитимността на кандидатите.

За целта извикали Вълчев, който да посочел кой е действителният председател на комсомолците за общината. След това въпросният местен лидер бил пребит, а приближените на Гуцанов разкрили, че е "поръчан" от Иванов Пилето.

Според информацията от "Позитано" 20 обаче Вълчев е бил мъртво пиян и боят е станал извън залата, където се е провеждало въпросното заседание.

"Не е ясно кой го е бил и защо", убедени са в София. Според тях Иванов е натопен умишлено от Гуцанов, тъй като двамата се конкурирали за поста лидер на БСП-Варна.

Тече разследване на ситуацията от органите на МВР.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, Варна, побой

Коментари (1)

ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ НА К. НИНОВА И Р. РАДЕВ-ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАТ-НЕ МОГАТ ДА КРАДАТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ...... БАНКОВИТЕ СМЕТКИ ИЗТЪНЯВАТ-ЗАПОЧВА ЧЕРВЕН КАНИБАЛИЗЪМ-ЗА БЪЛГАРИЯ Е ДОБРЕ.....
22.10.2020 12:28 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети