Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Благодаря на Антонио Лопес, със сигурност добре разбира заплахата пред българската демокрация с флагман Румен Радев

Политика

Бойко Борисов: Благодаря на Антонио Лопес, със сигурност добре разбира заплахата пред българската демокрация с флагман Румен Радев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов благодари на Антонио Лопес за подкрепата преди изборите. Генералният секретар на ЕНП изпрати видео обръщение към Борисов, за да изрази своята съпричастност към ГЕРБ за парламентарния вот.

ГЕРБ и СДС са тези, които ни представляват на тези избори, каза Лопес. Той разкритикува служебното правителство за намесата в изборния процес и за изоставането с ваксинационния процес и изрази съмнение в прилагането на плана за възстановяване в момент на тежка ситуация заради пандемията.

Благодаря на Antonio López-Istúriz! Той винаги е бил силен и убеден европеец. И със сигурност добре разбира заплахата пред българската демокрация с флагман Румен Радев. Само истинските десни партии като ГЕРБ и СДС могат да върнат България на верния път, написа Борисов на страницата си във фейсбук.    

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още