Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов гласува на балотажа за президент: Дано се отървем от този резил (ВИДЕО)

Политика

Борисов гласува на балотажа за президент: Дано се отървем от този резил (ВИДЕО)

Борисов гласува на балотажа за президент: Дано се отървем от този резил (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на глас на балотажа на президентските избори. Той традиционно гласува в училището в родната Банкя.

„Да ходиш на срещи на НАТО и да кажеш че Крим е руски, е срам“, заяви Борисов. Той обвини останалите партии, че упражняват „мълчанието на агнетата“ по  темата.

„Кирил Петков, предлаган за премиер, стои до този, който казва, че ако влезеш с армия в една държава, тя става твоя“, озадачи се Борисов.

„Ние чакахме инициативните комитети да издигнат личности зад които българите да застанат. Затова и не издигахме партийна кандидатура. Доверихме се на ректорите. Гласувах срещу полицейското насилие и репресиите. Резил е Радев да остане президент. Той за няколко дни успя да ни изпокара със съседите и от най-обичани да станем най-мразени на Балканите. Сега се мразим със Скопие, с Албания, ненавиждаме се с Турция“, каза лидерът на ГЕРБ.

Той подчерта, че утре ще бъде изтеглен още половин милиард дълг. „Надявам се българите да проявят малко разум“, каза той.

„За съжаление и тази мръсна вода трябва да отече. Българите са свикнали да учат по трудния начин… Да си премиер е огромна отговорност, най-добронамерено им желая успех“, каза лидерът на ГЕРБ.

Ниската избирателна активност той си обяснява с това, че хората са уплашени и стресирани от репресии на МВР.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати