Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Какафонията в щаба на Радев е огромна, това ще е първият манипулиран вот

Политика

Бойко Борисов: Какафонията в щаба на Радев е огромна, това ще е първият манипулиран вот

Снимка:

Радиомълчанието ме кара да смятам, че се готви нова грандиозна подмяна, каза лидерът на ГЕРБ

„Аз лично съм много притеснен за машините и машинното гласуване, това ще бъде първият манипулиран вот в България. Подхождат много лежерно, по 2 минути дават за гласуване. Как ще се оправят възрастните хора, кой пази машините. Нямам доверие на това правителство“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при една от поредните си срещи с младежи от партията, излъчвани в социалната мрежа „Фейсбук“.

Борисов изрази недоверие в служебното правителство, чиято най-важна задача е да организира и да осигури честността на предсрочните парламентарни избори, насрочени на 11 юли, на които ще се гласува машинно във всички секции с над 300 избиратели.

„Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния предизборен щаб на Румен Радев е пълна. Демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини. Колко общо ще са нужни? Има ли забавяне в обществената поръчка? Ще стигне ли времето? Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да смятам, че се готви нова грандиозна подмяна“, казва Борисов.

Напомни, че все говорят за подслушване, а вече 20 дни не казват кой и как е бил подслушван.

Бившият премиер поръча на ИТ специалистите сред младежите да ГЕРБ да следят от къде ще дойдат манипулациите.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още