Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Най-лесно е да кажеш „Не“, затова продължаваме търпеливо

Политика

Бойко Борисов: Най-лесно е да кажеш „Не“, затова продължаваме търпеливо

Бойко Борисов: Най-лесно е да кажеш Не, затова продължаваме търпеливо - Tribune.bg
Снимка:

ПП-ДБ могат да си говорят само с ГЕРБ-СДС

„Готови сме за лидерската среща днес. Имаше много по-сериозн работа да изберем председател на НС и мисля, че с голямо мнозинство беше избран“, заяви в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Нека да използваме тези дни, лишени от чувството за величие всички, виждайки какво се случи днес в парламента. Виждате каква все още омраза има особено между другите партии. Това, което видях е, че партията на Промяната и „Да, България“ могат да си говорят само с нас. При едно такова голямо мнозинство имаме дни наред да продължим да работим по съдебна реформа, правосъдие, финанси, по това, което Нинова е внесла като законопроект - да спасим земеделието. Има неща по ПВУ, които да свършим. Най-лесно е да кажеш „Не“, затова продължаваме търпеливо“, каза още Борисов.

Сформирахме комисии, които тези дни да се заемат с най-неотложните законопроекти, увери той и добави, че всичко ще става „стъпка по стъпка“.

Борисов повтори, че ГЕРБ ще продкрепи механизъм за контрол на главния прокурор. Той подчерта, че вече знае за какво може да разчита на всяка парламентарно представена партия и уточни, че е обнадежден.

По думите на бившия премиер трябва да се изчерпат всички опции между първите две партии в НС. „Винаги в света това носи най-голямо спокойствие, сигурност и до голяма степен дължина на съществуването на едно правителство”, допълни Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети