Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Ненужни избори за 80 млн. лв. ще произведат приблизително същия резултат

Политика

Бойко Борисов: Ненужни избори за 80 млн. лв. ще произведат приблизително същия резултат

„1 лев по-евтини горива, дори само това да сме направили с отстраняването на „Продължаваме промяната“ от властта, е голям успех“.  Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Златоград.

Според него Румен Радев е опровергал лъжата на Кирил Петков, че двамата – Борисов и Радев, действат заедно в синхрон. „Да, когато са направили нещо правилно като с бензина или това, че се стегнаха с нелегалните мигранти, не мога да си кривя душата“, каза Борисов.

Не можел да разбере обаче как след съвместно управление ПП, БСП и ДБ, дори и като жест на уважение не са приели поканата на Корнелия Нинова за една среща.

„Значи, ако БСП управлява с тях, е добра, ако управлява с друг – е лоша. А аз съм отишъл да кажа просто „Добър ден“. Избори ще има, пети поредни предсрочни, и както каза Мустафа Карадайъ – ненужни. Ще похарчим още 80 млн. лв. – точно колкото струваше обхода на Кърджали, и ще произведем приблизително същия резултат. Макар че само за този 1 лев народът не трябва да допусне повече партията на „промяната“, каза лидерът на ГЕРБ.

„2 години нищо, но аз не обвинявам никого, за разлика от тях. Но когато избираш между един модел и втори модел, трябва да можеш да посочиш. Сега щеше да е готов околовръстният път на Кърджали, околовръстният път на Хасково, вместо това гледаме разбити мантинели. Пътят ви до Гърция и Бяло море беше за пускане преди 2 години“, обърна се той към златоградчани.

Борисов заяви, че недоумява защо им е бил на ПП „особения вид пиар“ в „Ди Велт“, ако действително са работили в полза на Украйна.

„Ние тогава предложихме, Дани Митов внесе закон да се даде официално оръжие на Украйна. Имаха огромно мнозинство с нас, защо не го направиха?“, попита той.

Борисов увери съпартийците си, че ГЕРБ има пълната подкрепа на евроатлантическата общност.

„Затова сме длъжни – имаме ангажимент не само към българите, не само към партията, за цялостна реформа на съдебната система.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети