Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Пари в държавата няма. Изхарчиха ги

Политика

Бойко Борисов: Пари в държавата няма. Изхарчиха ги

Бойко Борисов: Пари в държавата няма. Изхарчиха ги - Tribune.bg
Снимка:

"Вчера цял ден депутатите ни са гласували с ПП и ДБ. Щом аз мога да се объркам, какво остава за другите. Кметовете направиха много. Освен цялата експертиза, един кмет трябва да има и пари. В последно време те работиха с парите, които оставихме ние. От майка ми и баба ми знам, че в мазето трябва да има мазнинка. А ми се подиграваха за селската приказка". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Велико Търново, където представя кандидатите за кметове и общински съветници.

Бюджетите ни бяха винаги в излишък, освен, когато дойде ковид пандемията, каза още Борисов.

"Ева (бел.ред еврокомисарят Ева Майдел) хубаво говори - как търпите международен път да ви мине през града. Един протест няма. Заради вашето поведение сега ще е по-скъпо. Не трябваше това да го търпите. Не съм ви подстрекавал, но исках да видя дали я има енергията. Тировете минават през центъра. За каква екосистема и здравеопазване говорят",каза Бойко Борисов във Велико Търново.

Пари в държавата няма, каза още лидерът на ГЕРБ.

"Парите ги няма. Похарчиха ги. За Търново - Русе оставихме пари. Във "Вик" сектора - 1,2 млн. лв. И тези пари ги няма. И сега вие очаквате оптимизъм. Не мога да бъда оптимист за следващите няколко години. Пари в държавата няма", каза той.

"Но нали са партньори - ще си затраем. Гледах Тагарев (бел.ред министърът на отбрана Тодор Тагарев), който обясняваше как всичко е направил той. Това ме ядоса и му обясних.

Предишното правителство тайно даваше оръжие на Украйна през посредници. Винаги сме били честни - и когато сме говорили за българо-руската дружба, и за войната. Но в момента, в който Путин нападна Украйна и стана агресор, ние сме на страната на Украйна. Знам, че губим избиратели сред прорурските хора. Цялата тежест в момента е върху парламента. Откъде тръгна падането на ветото - от НС. Когато имаме претенции към министрите - те се основата на това, че ние сме ги назначили и искаме да работят по-добре. Аз съм сменил сигурно над 60 министри", каза още Бойко Борисов във Велико Търново.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети