Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Преговорите с ПП-ДБ могат да започнат едва следващата седмица

Политика

Бойко Борисов: Преговорите с ПП-ДБ могат да започнат едва следващата седмица

Бойко Борисов: Преговорите с ПП-ДБ могат да започнат едва следващата седмица - Tribune.bg
Снимка:

След понеделник, когато стане ясна оценката за работата на министрите, ГЕРБ ще започне да води разговори по меморандума, предложен от „Продължаваме промяната – Демократична България“ и ще постави условия кои от тях може да подкрепи и кои – не. Конкретните преговори с ПП - ДБ могат да започнат едва когато външният министър Мария Габриел и премиерът Николай Денков представят отчета за дейността на всички министри. Това заяви във Варна председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщава БНР.

Борисов коментира, че е нормално между партиите да има конфликти, но би трябвало да се обединяват около добрите неща, които са свършили и геостратегическата ориентация на страната, а не да се обиждат.

"Като Мария Габриел и Николай Денков успокоят обстановката, направят и преглед на министрите, и да дойдат и видят отчета за министрите, тогава ние ще им поставим нашето условие кои ние не можем да подкрепим, защото в края на краищата нашите избиратели ще ни питат "Защо?"... След понеделник, когато видим оценките на министрите, ще говорим за състава на Министерски съвет", посочи Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети