Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов се срещна с председателя на фондация „Ханс Зайдел“ (ВИДЕО)

Политика

Бойко Борисов се срещна с председателя на фондация „Ханс Зайдел“ (ВИДЕО)

Бойко Борисов се срещна с председателя на фондация Ханс Зайдел (ВИДЕО) - Tribune.bg

След над 30 победи, ГЕРБ остава първа политическа сила, подчерта Борисов

„Тази година се навършват 30 години от откриването на представителството на фондация „Ханс Зайдел" в България. По този повод имах възможността да поздравя лично моя дългогодишен приятел Маркус Фербер, председател на фондация “Ханс Зайдел” и член на Европейския парламент“, написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод срещата.

Борисов е благодарил на Фербер за подкрепата и дългогодишното приятелство между фондацията и ГЕРБ.   

„Инициативите и проектите на фондация „Ханс Зайдел“ в България трябва да продължат и в бъдеще, защото това допринася за развитието на едно демократично общество, обединено от европейските ценности, които винаги са били в основата на идеологията на нашата партия“, допълни Борисов.

Той подчерта, че с фондация „Ханс Зайдел“ винаги са имали последователно и надеждно сътрудничество от самото начало на ГЕРБ. „Доказали сме, че сме предвидим и стабилен партньор и се надявам заедно да продължим европейското бъдеще за България“, написа още Борисов. 

„За да го има ГЕРБ в този му вид, виновник е фондация „Ханс Зайдел“. Ние бяхме нещо голямо, което се задаваше, но нямахме никакъв опит, нямаше нищо свързано с политиката. Тези хора ни взеха, учиха ни, научиха ни. Тогава фондация „Конрад Аденауер“ не искаше да се срещаме, тя беше влюбена в Иван Костов.

Благодарение на „Ханс Зайдел“ и днес ГЕРБ е първата политическа сила в България, след над 20-30 победи, не ги броя вече на всякакви избори. 1499 общински съветници имаме ние, срещу 396 на партията на „Промяната“ и ДБ заедно. От 260 кмета, 136 са на ГЕРБ.

Едно огромно благодаря на всичко, което сте ни научили“, заяви Борисов. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети