Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Ако от ДПС работят по-добре, могат да имат и министри

Политика

Бойко Борисов: Ако от ДПС работят по-добре, могат да имат и министри

Бойко Борисов: Ако от ДПС работят по-добре, могат да имат и министри - Tribune.bg
Снимка:

„Ако ДПС имат хора, които да се справят по-добре с работата, защо да нямат. Надали Делян Пеевски мечтае да бъде министър”, отговори Борисов на въпрос дали ДПС трябва да има министри в управлението".  Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Народно събрание, предава БГНЕС.

„Ако ДПС имат хора, които да се справят по-добре с работата, защо да нямат. Надали Делян Пеевски мечтае да бъде министър”, отговори Борисов на въпрос дали ДПС трябва да има министри в управлението.

"В България много хора обичат да се правят на това, което не са", отбеляза още той.
Борисов коментира изказването на Кирил Петков, че трябва да е горд, че подкрепя правителството на Николай Денков. В отговор на думите му лидерът на ГЕРБ каза: „Гордостта ми блика отвсякъде, щом така е казал. В нашето споразумение е записано, че при ротацията Мария Габриел става премиер, а всеки министър минава оценка”, поясни Борисов.
"Аз няма да вляза в този тон и да говоря по правни теми, за което хората учат с години, за да правят изказвания. Най-важното в промяната на тази Конституция е съдебната реформа", каза той.

 

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати