Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов заема мястото на Вежди Рашидов в комисията по външна политика

Политика

Бойко Борисов заема мястото на Вежди Рашидов в комисията по външна политика

Бойко Борисов заема мястото на Вежди Рашидов в комисията по външна политика - Tribune.bg
Снимка:

По предложение на председателя на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова парламентът освободи Вежди Рашидов като член на комисията по външна политика и избра на негово място Бойко Борисов. Това стана с гласовете на 121 народни представители.

С друго решение Рашидов стана член на комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите.

Депутатите решиха още Росица Йовкова да стане член на Комисията по култура и медии и освободиха Йордан Терзийски. Депутатите избраха Искрен Арабаджиев за член на Комисията по бюджет и финанси. Народните представители освободиха Бойко Рашков като член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и избраха неговото място да заеме Константин Бачийски.

Рашков на свой ред става член на комисията по правни въпроси. Народните представители гласуваха и още няколко проекторешения за промени в състава на комисиите.

Кирил Петков и Радослав Василев стават членове на Комисията по въпросите на ЕС.

Депутатите избраха Петър Куленски за член на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта, но го махната като член в Комисията по околната среда и водите.

Бюнямин Хасан стана член на Комисията по образование и наука, освободен беше Искрен Арабаджиев като член на Комисията по туризъм и избран Веселин Недев да заеме неговото място.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети