Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Законите на Крум Зарков ще бъдат приети, още се надявам на разум за правителство

Политика

Бойко Борисов: Законите на Крум Зарков ще бъдат приети, още се надявам на разум за правителство

Бойко Борисов: Законите на Крум Зарков ще бъдат приети, още се надявам на разум за правителство - Tribune.bg

„ПП - ДБ са в огледалната на нашата позиция. Затова ако не стане в първия мандат, няма да стане и във втория. Не се меся в работата на Мария Габриел. Тя трябва да продължи да търси сечението, по което може да се направи правителство“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулорите на парламента.

Той изрази надежда за разум у политическата класа.

Борисов припомни, че от много години, много политици искат оставката на Иван Гешев, но до момента не се е разразявал скандал като този, на който сме свидетели.

„При този скандал това ни прави по-убедени, че политическата класа трябва да се меси само чрез Конституцията и законите. Законите на Крум Зарков ще бъдат приети от нашата партия. Те дават възможност да се търси контрол. Ако това е предизивкало реакция, това не е наша работа. Поел съм ангажимент пред избирателите и западните партньори тези закони да бъдат приети“, повтори той.

„Този, който е писал тези закони носи отговорност, между първо и второ четене могат да се направят промени, но това законодателство трябва да бъде прието“, добави Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети