Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Ноев: Радев да покани партиите на разговор къде отива България, не да мери мускули с тях

Политика

Бойко Ноев: Радев да покани партиите на разговор къде отива България, не да мери мускули с тях

Бойко Ноев: Радев да покани партиите на разговор къде отива България, не да мери мускули с тях - Tribune.bg
Снимка:

По думите му в МВР се унищожават докателства за взривовете край Карнобат

Докога властите в България ще са разделени на тема Украйна -попита Бойко Ноев, бивш военен министър и посланик на България в НАТО.

Пред бТВ той коментира, че по време на служебния кабинет с минитър на отбраната Димитър Стоянов страната ни е постигнала споразумение за най-големата си доставка на снаряди за Украйна – т.нар обмен – старите муниции на МО срещу нови от ВМЗ Сопот.

„Те биха могли да променят съотношението на силите на фронта в Украйна. Трябва да спрем у нас да говорим на пропаганден език, трябва помирение на властите“, коментира Ноев.

По думите му Радев дължи на гражданите и на НС едно извинение, когато обърна гръб на химна по време на избора на новото правителството „Това не е доспустимо“, добави Ноев.

Президентът трябва да покани партиите на разговор на тема къде отива България или ще си мери парламентарните мускули с политическите партии, но това няма да ни доведе до никъде, смята той. „На фона на случващото се в Русия, не е конфортно за нашето развитие като страна. Радев да поеме инициатива. Политическата система трябва да бъде оздравена“, категоричен беше Ноев.

Причината за взривовете край Карнобат са, че тези, които ги извършват, се чувстват безнаказани. Те са оперативни работници на руското разузнаване, заяви бившият военен министър.

Веществените доказателства биват унищожавани някъде в МВР. Има дори веществени доказателства унищожени в лаборатория на МВР. Никой нищо не прави и си разиграват коня, обясни той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети