Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашков се закани на Борисов: Ще му помогнем да си спомни много неща

Политика

Рашков се закани на Борисов: Ще му помогнем да си спомни много неща

Рашков се закани на Борисов: Ще му помогнем да си спомни много неща - Tribune.bg
Снимка:

„Ще помогнем на г-н Борисов за много неща“, загуби самообладание в кулоарите след изслушване вътрешният министър Бойко Рашков след въпрос знае ли коя е Мата Хари, снимала екс премиера Бойко Борисов.

„Онзи ден задържахме под стража един, в който са съсредоточени десетки милиони левове“, обясни Рашков и настоя, че разследващите имат достатъчно доказателства за злоупотреби при строителството на АМ „Хемус“, без да отбележи как това се връзва с въпросната дама „Мата Хари“.

Рашков отказа да коментира „неясните разсъждения“ на главния прокурор Иван Гешев и реагира остро на въпрос на ДПС за присъствие на МВР в избирателни секции в Хасково на 14 ноември.

„Нашите служители са възмутени от поведението на ДПС, че в действителност внушават неверни факти там. Обаждането за внушение в самата СИК е дошла по телефон 112. Когато се получи такъв сигнал органите трябва ли да реагират или не трябва? Според ДПС не трябва да реагираме. Оказало се, че там председателката на СИК гласувала вместо други лица“, увери служебният вътрешен министър.

По думите му в МВР се водят разследвания за издаване на фалшиви сертификати. Има разследване и за престъпления извършвани в ТЕЛК.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати