Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Божков, БСП и „десни“ зоват за бунт в защита на Радев

Политика

Божков, БСП и „десни“ зоват за бунт в защита на Радев

Божков, БСП и десни зоват за бунт в защита на Радев - Tribune.bg
Снимка:

Несъвместими политически фигури се обединиха „в защита на демокрацията“, но искат сваляне на демократично избраните правителство и главен прокурор

Укриващият се в Дубай Васил Божков и „десни“ обединяват усилия в протест срещу властта и Прокуратурата. Поводът – арестите на президентските съветници Илия Милушев и Пламен Узунов, разследвани по обвинения като търговия с влияние и разкриване на държавна тайна.

„Дойде моментът. Всички пред Президентството. Да приключим с хунтата. Съжалявам, че не мога да съм физически с вас“, написа Божков от плажа в Дубай, който иначе никога не е бил забелязван да протестира или участва в други граждански инициативи.

В групата „Да спасим демокрацията!“ пък организират протест в защита на демократичните свободи като... се свали демократично избраното правителство.

„Призоваваме всички граждани, които смятат себе си за демократи, независимо от политически им разбирания, да защитят демокрацията и опита всички центрове на властта да бъдат подчинени на действащия мутренски модел на управление. Тръгваме незабавно към Дондуков 2 в защита на демокрацията и ще застанем пред входа на Президентството като НСО – Народна Съпротива и Охрана“, написаха организаторите Проф. Велислав Минеков, Адв. Николай Хаджигенов и собственикът на сайтове за фалшиви новини Арман Бабикян.

Първите протестиращи се събраха на „Дондуков“ 2 още докато разследващите бяха в сградата и изнасяха втори кашон с документация и потенциални доказателства. На протеста се изсипа и цялото ръководство на БСП.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

кесо Абе, Нинова и Копейкин вече не могат да си кажат думата от "напора" тия "храбреци", бре. Корни и Копейката остават на опашката, срамота, стегнете се бе, "другари"!
09.07.2020 17:27 / Отговор
Аз съм безпартийна Но също се присъединявам към протеста за демокрацията. Трябва "Каренин" да бъде изгонен от прокуратурата, то бива бива липса на образование и знание, но това е нетърпимо. Неграмотниците вън от съдебната власт.
09.07.2020 18:16 / Отговор
Джедай Тотю Ами, присъединявай се, кой те спира? Е, ама друго си е Гумен Речев, с такъв финес, образование и знания да ти направи 1 долар за 3000 лв.! Още ли ти е мъчно за онова време?
09.07.2020 20:38
Гневна Ос.аха се , защото разбраха,че Гешев не бръсне никого - нито бизнесмени,нито олигарси , нито президентски "съветници" , ако са нарушили закона.Единственият им ход е да свалят правителството и този прокурор и нашия " обединител" призовава за преврат с вдигнат юмрук , в стил Ротфронт. Страхотна падение, не вярвах,че славяновсия каун ще посмее.Но явно е ожълтил яко гащите и трябва да се спасява.
09.07.2020 20:46 / Отговор
Дубайски полъх Братът на обвиняемата за ръководене на организирана престъпна група певица и предприемачка Лиляна Деянова - Скилър се е появил в първите редици на протеста...
09.07.2020 21:44 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети