Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Божков пак тръгна на избори, този път – без мандатоносител

Политика

Божков пак тръгна на избори, този път – без мандатоносител

Божков пак тръгна на избори, този път – без мандатоносител - Tribune.bg
Снимка:

„С голямо вълнение споделяме с Вас, че ПП „Българско лято“ ще се яви самостоятелно и без мандатоносител на предстоящите избори на 11 юли.“ С това се похвали укриващият се в Дубай Васил Божков, който е лидер на партията.

Бизнесменът, който има редица обвинения, се яви на предишните избори чрез мандатоносител. Това беше Българско национално обединение (БНО) с лидер Георги Георгиев – Готи.

„Това е възможно единствено благодарение на вас - нашите членове, партньори и съмишленици“, заяви в статус Черепа. И прикани хората да дадат подписите си като привърженици на партията.

Божков е обвиняем за 18 престъпления, сред които за ръководене на организирана престъпна група, за принуда, изнудване, опит за подкуп, търговия с влияние и за държане и отчуждаване на културни ценности. Последните обвинения, които бяха повдигнати на Божков са за ръководене на организирана престъпна група с участието на още три лица, създадена с цел извършване на тежки умишлени престъпления. Сред тях – убийства, изнудвания и други тежки престъпления. Освен за ръководене на престъпна, Божков има обвинения за подбудителство към убийството на четири лица.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати