Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Божков представя партията си: Силата е в нас, ние сме силата

Политика

Божков представя партията си: Силата е в нас, ние сме силата

Божков представя партията си: Силата е в нас, ние сме силата - Tribune.bg
Снимка:

С препратки към „Междузвездни войни“ тази сутрин укриващият се в Дубай обвиняем Васил Божков представи политическия си проект. „Силата е в нас. Ние сме силата“, заяви с патос Божков в ново видео, публикувано във Фейсбук.

„Българско лято" е проект за спасение на родината, каза обвиняемият.

Божков изреди и целите си: създаване на поличитеска партия, която да участва в изборите, отнемане на властта, пряка демокрация.

Ще се опитат да ви уплашат и разколебаят. Ще се опитат да ви купят. Ще се опитат да ви кажат, че нямаме шанс. Ще сменят лицата си, правейки благотворителност и дарения с откраднатото от вас, каза Божков и призова да не „им се вярва“.

Божков е обвиняем за 18 престъпления, сред които за ръководене на организирана престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит за подкуп, за търговия с влияние и за държане и отчуждаване на културни ценности, за подбудителство към убийството на четири лица и др.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Оксиморон! Този е извратен. Пилеещ милиони и милиарди за разгулен живот и за "специални" поръчки щял да се бори за справедливо общество!
06.07.2020 09:48 / Отговор
ivnikolaev Напълно съм съгласен, но бих искал да видя и коментара ти за партията на Слави Трифонов
07.07.2020 00:50
Karabas Barabas Що, нека се пробва! Иначе как ще разбере, че не става за нищо? Но и целта му е толкова прозрачна, че няма накъде – като загуби на изборите, да опищи орталъка, че е политически преследван и репресиран и така да засенчи криминалните си престъпления! Само че нещо си е направил сметката без кръчмаря, сиреч народа, но нека сам се убеди в това! Да заповяда в политиката, да видим дали ще е добре дошъл!
06.07.2020 12:25 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ЗА ЧЛЕНОВЕ СЕ ПРИЕМАТ САМО ПО-ЯЧКИ! ДА МОГАТ ДА НОСЯТ САМАР НА ГЪРБА СИ. В НЕГО ДА НАТОВАРЯТ ПОНЕ ПО 2 МАЛОУМНИ, БЕЗПОЛЕЗНИ БУЛГА-РАКА :)
06.07.2020 15:31 / Отговор
милчо маринов българина не обича богатите цитирам Рокфелер че зад всяко богатство се крие престъпление
06.07.2020 21:42 / Отговор
милчо маринов българина не обича богатите цитирам Рокфелер че зад всяко богатство се крие престъпление
06.07.2020 21:49 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети