Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Божков ще участва на предстоящите избори, но се оплака, че не може да си открие банкова сметка у нас

Политика

Божков ще участва на предстоящите избори, но се оплака, че не може да си открие банкова сметка у нас

Божков ще участва на предстоящите избори, но се оплака, че не може да си открие банкова сметка у нас - Tribune.bg
Снимка:

Черепа се кани да сезира всички институции на ЕС, ако се наложи

Васил Божков успокои членовете и симпатизантите на „ГП Българско лято“- въпреки трудностите и спънките, ще направи всичко възможно партията да участва на предстоящите избори за 47-мо Народно събрание. Черепа написа на страницата си във Фейсбук, че е направил анализ на политическа обстановка, пречките и противозаконните действия, които непрекъснато се налагали на партията му.

Бизнесменът с 18 обвинения се оплака, че въпреки регистрацията на партията му, не можело да се „открие и разполага със собствена банкова сметка в Република България, както и да набираме разрешени от закона финансови средства и да извършваме разплащания“.

Божков завява, че е предприел необходимите законни действия и при необходимост ще се обърне за съдействие и към всички институции на ЕС.

Черепа не пропусна да благодари на всички, които въпреки прилаганата към партията „политическа и финансова репресия от страна на заинтересовани сили в държавата против промяната, остават верни на идеите, целите и задачите на „Българско лято“.

„Ще продължим заедно с вас да укрепваме нашите структури в страната и чужбина, да отстояваме нашите позиции и изразяваме политически и икономически становища, за да имаме готовност  и участваме в следващите избори, когато сме убедени, че срещу партията ще отпаднат всички незаконни действия и ограничения от финансово естество“, пише в заключение Божков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати