Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Божков си призна: Подкрепям Радев, БСП, Манолова, „Да, България“

Политика

Божков си призна: Подкрепям Радев, БСП, Манолова, „Да, България“

Божков си призна: Подкрепям Радев, БСП, Манолова, Да, България - Tribune.bg
Снимка:

Укриващият се в Дубай Васил Божков призна подкрепата си за президента Румен Радев. Това става в кратко видео, в което Божков отговаря на поредица въпроси, поставени му от потребители на Фейсбук.

На въпрос: „Подкрепяте ли президента Радев?“, Божков отговори:“Подкрепям всички, които са срещу хунтата. Подкрепям президента Радев, обикновения протестиращ, „Да, България“, БСП, Мая Манолова, „Отровното трие“. Аз съм с тях.“

Божков подкрепя протестите от самото им начало, като редовно призовава хората на протест. „Но ме изкефи как се управлява тълпата по т'ва, по мрежите“, се чу в едно от СРС-та, които прокуратурата разпространи преди време.

Божков е обвиняем за 18 престъпления, сред които за ръководене на организирана престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит за подкуп, за търговия с влияние и за държане и отчуждаване на културни ценности. Последните обвинения, които бяха повдигнати на Божков са за ръководене на организирана престъпна група с участието на още три лица, създадена с цел извършване на тежки умишлени престъпления. Според прокуратурата тя имала за цел да извършва съгласувано в страната убийства, изнудвания и други тежки престъпления. Освен за ръководене на престъпна, Божков има обвинения за подбудителство към убийството на четири лица.

Бизнесменът се намира в Обединените арабски емирства. За него и съдружника му Георги Попов има молба от България за екстрадиция.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (20)

коментар Това си беше ясно много отдавна без дори дубайския Али баба да си "'признавал"'!
05.08.2020 14:38 / Отговор
ЧЕСТИТО НА КРАСИВИТЕ И УМНИТЕ-#БЪДЕТЕ КОМУНИСТИ
05.08.2020 14:45
Иво ЧЕСТИТО УМНИ, КРАСИВИ И НЕКРАДЛИВИ ДРУГАРИ КОМУНЯГИ, КАЖЕТЕ КОЙ ВИ Е ЛИДЕРА В СТАДОТО, ЗАЩОТО ВЕЧЕ И ЛИДЕР НЯМАТЕ, А ЛАПАЧИ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ДРУГАРИ В УМНОТО СТАДО КПСС!
05.08.2020 18:38
ЛЪСНА ЧЕРВЕНИЯ МАЙМУНСКИ ЗАДНИК НА ВСИЧКИ, ИЗБРОЕНИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ШЕРЕП
05.08.2020 14:42 / Отговор
РУМЕН РАДЕВ С ФИНАНСИРАНА КАМПАНИЯ ОТ ЧЕРЕПИ И АГЕНТИ! БЪЛГАРИЯ Е ПОРЪЧАНА ЗА ЛИКВИДИРАНЕ
05.08.2020 14:53 / Отговор
SAVOF ТЯ България много отдавна са я почнали да я леквидират но се държи
10.08.2020 16:29
кесо Трогателно. Черепа и другите му приятелчета са единни като мускетарите - един за всички, всички за един. Много се обичат и заедно шъ преборят омразния "кардинал" от Банкя.
05.08.2020 16:36 / Отговор
цеко Искаш да предложиш Учиндолския "'кардинал"'!Ама на чалга се наслушахме поне преди повече от 15- 20г!
05.08.2020 19:00
Христов Ако престъпници като Васил Божков и Цветан Василев, които са разполагали и са крали голям ресурс от България бъдат вкарани в затвора, държавата ни ще бъде по-добро място и кражбите на ресурс няма да бъдат толкова големи! Само Божков и Василев са откраднали сигурно над 10 млрд. лв. от България!
06.08.2020 11:08 / Отговор
САВОФ Това показва че механизмите на институциите са корумпирани и не работят и кога ще заработят един гаспод знае.За оправане най малко може да се коментира. Щом като се смени системата не се оправи даже стана по зле какво да се очаква повече.Всеки който дойде на власт идва да си напълни банковата сметка. Той не гледа да се оправи държавата а неговото сем. роднини и до там .
10.08.2020 16:41
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети