Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Брожения срещу Банева в партията, която я издигна за евродепутат

Политика

Брожения срещу Банева в партията, която я издигна за евродепутат

Брожения срещу Банева в партията, която я издигна за евродепутат - Tribune.bg
Снимка:

Съмнявали се, че милионерката ги използвала, за да се измъкне от ареста

Брожение в партията, която издигна обвиняемата Евгения Банева за евродепутат. Ръководството и активистите на ПП "Българско национално обединение"се чувствали подведени от милионерката, защото от страна на нейните хора нямало никаква активност и инициатива във връзка с кампанията от старта ѝ до момента. Това потвърждава лидерът на партията фолкпевеца, сценарист и режисьор Георги Георгиев-Готи пред „България днес“.

„Ние като партия имаме договор с над десет политически организации и имахме намерение и самочувствие да водим сериозна кампания и реални избори, като използваме и структурите на Баневи, за да обединим много повече хора и да получим по-добри резултати. От страна на Баневи има абсолютна пасивност, не е направен нито един банер, не ни е дадена нито една снимка на Евгения Банева за плакати. Този подход определено е несериозен и никак не ни харесва", категоричен е Георги Георгиев-Готи.

По думите му в партията има сериозно притеснение и съмнение дали "Българско национално обединение" не е използвано от водачката на листата и нейното обкръжение, за да излезе Банева по-лесно от ареста покрай кандидатурата си за евровота.

Баневи попаднаха в ареста в края на октомври. Бяха арестувани във Франция, по-късно екстрадирани в България. Банев получи обвинение като лидер на организирана престъпна група за пране на 1,3 млрд. лв. и данъчни престъпления. Обвинени за участници са съпругата му Евгения и майка му – Мария.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Анонимен Трябва да ми е в зпила куковица мозъка,за да гласуван за тази,,въшлива мухлясала крадла"!Какво безочие да се издигаш в очите на ,,слепите"НАГЛОСТ!?????????
20.05.2019 12:46 / Отговор
Анобимен Извинявам се за ,,грешките бесен съм от тази наглост"!!!!!
20.05.2019 12:48 / Отговор
Анонимен Трябва да ми е изпила куковица мозъка,за да гласувам за тази,,въшлива мухлясала крадла"!Какво безочие да се издигаш в очите на ,,слепите"НАГЛОСТ!?????????
20.05.2019 12:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети