Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП бойкотират заседанието в парламента, отиват на протест

Политика

БСП бойкотират заседанието в парламента, отиват на протест

БСП бойкотират заседанието в парламента, отиват на протест - Tribune.bg
Снимка:

Цялата парламентарна група на БСП ще участва в протеста, а няма да влезе в пленарна зала. Това заяви Стоян Мирчев от БСП пред NOVA.

„Подкрепяме протеста, решили сме да не влизаме в зала. Така и така тази седмица в дневния ред не е заложена оставката на Борисов – най-голямото искане на протестиращите, решихме да не сме част от заседанието, а от протеста”, каза той.

Депутатът подчерта, че групата на БСП ще участва в демонстрациите като недоволни граждани, а не като политически представители.

Той подчерта, че всеки ден от ПГ на БСП има хора, които са на протеста, както и такива, които влизат на заседание.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, протест, НС

Коментари (6)

Браво Крайно време беше, вие сте социалната партия, а не ония мафиоти от Герб, ВМРО, ДПС, Воля. Бъдете с народа си и изхвърлете от редиците си герберската фракция- Гергов, Миков, и всички стари муцуни около Станишев и Първанов.
10.09.2020 08:46 / Отговор
Анастас #
Червени, Лилави, Розови и Зелени Мутри
Искат да подменят Вота на избирателя
като използват Болшевишки и Мутренски методи

#ОставкаНяма
#ГответеСеПсихиатрическиЗаЧетвъртиМандат

(накокърджано)
10.09.2020 08:51
б.б Комуняги няма да вземете власта отново. Достатачно катастрофи сте причинили на България през годините така,че ако неви харесва - терминал 2 и за Русия ! Виждам как всички знайни и незнайни партий се опитват да го съборят Борисов като хиени са всичките настървени да вземат власта ама оставка не се дава така и особенно на хора който са доказали с годините,че са адски некомпетентни и обвързани с мутрите. Интересно всички са с фланелки "Мутри Вън" пък протеста е финансиран от мутрите не е ли нелепо :)
10.09.2020 10:09
коментар "'браво"' на вашата партия само името и се казва, че е социална!Обаче като погледнеш отвътре в момента кое и е социално ще видиш бой, и война кой да стане главатар на партията!Другарката нинова изгони всички които я питат:"Кой открадна от партийната ни каса партийните пари, и къде са парите"!!!Е това вече е само социализъм, нали "браво"!!!
10.09.2020 10:28
Анастас #

Мирче, ...
Червено БеСеПейско Говедо .. бабино ...

#ОставкаНяма
#ГответеСеПсихиатрическиЗаЧетвъртиМандат

(декларативно назидателно)
10.09.2020 08:50 / Отговор
кесо Очевидно днешните комунистически отрочета на червените превратаджии отпреди 76 години искат да почетат паметта на своите кървави предци, като отново възстановят станалото тогава. Партизанска им работа!
10.09.2020 12:07 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати