Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП доволни, че Радев не присъствал на церемонията на конституционните съдии

Политика

БСП доволни, че Радев не присъствал на церемонията на конституционните съдии

БСП доволни, че Радев не присъствал на церемонията на конституционните съдии - Tribune.bg

Нинова подкрепи Пеевски относно намеците му за корупционен кръг около президента: Вероятно знае и има доказателства

БСП изразиха задоволство, че президентът Румен Радев ги е послушал и не е отишъл на клетвата на новите конституционни съдии „Ние го призовахме да не ходи на клетвата, така че това е едно добро решение. Промените в конституцията и избора на конституционните съдии според нас бяха изначало сбъркани и противоконституционни. Затова сме пуснали своите жалби до Конституционния съд, така че го оценяваме положително - това е нашият призив и той го послуша“, коментира Нинова.

„По много въпроси с президента оставаме на различни позиции, но там където сме принципни и последователни и той имаме същата позиция е съвсем логично да се в това състояние“, добави тя. 

Нинова коментира твърденията на Делян Пеевски, че „президентството е тъмна институция, пълна с кеш“, като според нея Пеевски трябва да продължи да говори по темата.

„Мисля си, че г-н Пеевски е добре информиран човек, вероятно има доказателства за това, което говори. Да ги дава и да говорят и Сарафов и всички в този корупционен скандал“, заяви още Нинова

Срещата между Кирил Петков и Спас Русев

„Много са странни лидерите на сглобката през тези дни. Прави ли ви впечатление? Прави ли ви впечатление как Кирил Петков, Даниел Лорер и най-много Бойко Борисов потънаха? Най-вече Борисов, който от 3 дни го няма никакъв, даже и на работа не идваше. Винаги, когато стане напечено смелостта им се изпарява и други емоции заговарят у тях. Покриват се и чакат да мине бурята“, коментира лидерът на БСП.

Колтуклиева: Според информацията досега, Кирил Петков и Спас Русев са се договаряли за препродажбата на Нова ТВ


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети