Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП Хасково свали доверието си от Елена Йончева

Политика

БСП Хасково свали доверието си от Елена Йончева

Снимка:

Четири години след като Елена Йончева беше издигната от социалистите от Хасковско за депутат, а преди две години и за евродепутат, членовете от областта снеха политическото си доверие от журналистката. Председателите на общински партийни организации от област Хасково в нарочна декларация заявиха, че уверено застават зад позицията на младежите-социалисти от региона и като тях са неприятно изненадани от твърденията на евродепутата Йончева, тиражирани през последния месец.

„Сега, когато цялата партия вдигна уверено очи и застана зад промените, защитени чрез прекия избор за председател и потвърдени на юбилейния 50-и Конгрес на БСП, няма нищо по-добро от единството в борбата за истината и волята да работим безкористно за върховенството на закона у нас и по-доброто бъдеще на България за всички“, пишат хасковските общински председатели в документа.

Те посочват, че са изненадани от Елена Йончева: „Тя сякаш забрави съвместните ни усилия, които всички ние, не без активното участие на председателя на БСП Корнелия Нинова, положихме, за да бъде чут чрез нея гласът на истината срещу корупцията и водещата роля на ГЕРБ в нейното срастване с държавата.“

В декларацията още се казва: „Не може да си близък и да вярваш на нашата общност само когато застанем като стена зад теб и ти се доверим, че можеш да защитиш посланията ни, а да забравиш това, когато някой друг погъделичка твоето его. Казват, че войната изяжда натрупаното в мир. Войната няма очи нито за съвместно извървените крачки, нито за  полезните поуки от тях."

Хасковските социалисти са категорични в декларацията си: „Единодушно снемаме политическото си доверие от Елена Йончева“.  


Коментари (7)

ПАНЕ БИЧЕВ ТЕСНИТЕ ЦОЦИ-АНАЛ-ГЛИСТИ СИ ОСТАВАТ АНАЛ-ГЛИСТИ :)
05.10.2020 15:53 / Отговор
Киро Бизона Ами не е само БСП Хасково, което свали доверието си от Елена Йончева! Мъжът ѝ, като я разбра най-после какъв е боклук, такъв шут ѝ заби, че още ѝ търнѝ дирника свлечен! Взе си и детето човекът, а тая дърта, вмирисана пача се опули в Брюксел и като не може да направи нищо на мъжа си, се зае да плюва като бясна по България и българите, защото е злобна, завистлива и грозна! Но нищо, има Един там отгоре – той забавя, но не прощава! Нищо не е това, което ѝ се е случило досега на дъртата гад – тепърва ще бере ядове, защото има прекалено много хора, които не могат да я дишат и абсолютно никой, който да си мръдне и малкия пръст в нейна защита!
05.10.2020 20:43
Тая мама-кучка плати ли си гражданската на джипчето, че доскоро нямаше такава, а не ѝ свалиха номерата за да ѝ дерегистрират колата, както си е по закон, щото е евродупутатка сигурно, а?
06.10.2020 03:50
АСЕН ИЛИЕВ ОТ СЕГА НАТАТЪК СЕ ВЪЗДЪРЖАЙТЕ ДА ГЕРОИЗИРАТЕ, ТЕСНИТЕ ЦОЦИ-АНАЛ-ГЛИСТИ, КАТО КОМУНИСТИ !
НЕ Е РЕДНО ПАРАЗИТИ - ГЛИСТИ ДА СЕ НАРИЧАТ КОМУНИСТИ, НА КОИТО И ЕДИН ШИНЕЛ ИМ СТИГА ;)
05.10.2020 15:57 / Отговор
Сетила са Мара да са побара!
05.10.2020 16:58 / Отговор
Анастас #
Костовашкият Педалист и Тротонеткаджия

Бай Гъз Костовашки - известен с прякора Радан Кънев

се включи в поредната Шумкарска акция на
съвместно с Хасковкийската Порусначени Пача
в съглашение с Зелените и Червените Отрепки в ЕП.

Говеждото изпражнение - Минеков
подгрява с простотии пред входа на ЕП
докато Бай Гъз се изпърдява обилно вътре от Трибуната.
.... все пак си е Бай Гъз.

Така ДСБ, Зелени, Лилави, ДеБъйци, професор, скулптор и Червени Социалисти станаха много мръсни думи.

(литературно разбирано)
.
05.10.2020 20:01 / Отговор
Жоро гоцев Във социалистите няма нищо човешко.
06.10.2020 18:25 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още