Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП Хасково свали доверието си от Елена Йончева

Политика

БСП Хасково свали доверието си от Елена Йончева

БСП Хасково свали доверието си от Елена Йончева - Tribune.bg
Снимка:

Четири години след като Елена Йончева беше издигната от социалистите от Хасковско за депутат, а преди две години и за евродепутат, членовете от областта снеха политическото си доверие от журналистката. Председателите на общински партийни организации от област Хасково в нарочна декларация заявиха, че уверено застават зад позицията на младежите-социалисти от региона и като тях са неприятно изненадани от твърденията на евродепутата Йончева, тиражирани през последния месец.

„Сега, когато цялата партия вдигна уверено очи и застана зад промените, защитени чрез прекия избор за председател и потвърдени на юбилейния 50-и Конгрес на БСП, няма нищо по-добро от единството в борбата за истината и волята да работим безкористно за върховенството на закона у нас и по-доброто бъдеще на България за всички“, пишат хасковските общински председатели в документа.

Те посочват, че са изненадани от Елена Йончева: „Тя сякаш забрави съвместните ни усилия, които всички ние, не без активното участие на председателя на БСП Корнелия Нинова, положихме, за да бъде чут чрез нея гласът на истината срещу корупцията и водещата роля на ГЕРБ в нейното срастване с държавата.“

В декларацията още се казва: „Не може да си близък и да вярваш на нашата общност само когато застанем като стена зад теб и ти се доверим, че можеш да защитиш посланията ни, а да забравиш това, когато някой друг погъделичка твоето его. Казват, че войната изяжда натрупаното в мир. Войната няма очи нито за съвместно извървените крачки, нито за  полезните поуки от тях."

Хасковските социалисти са категорични в декларацията си: „Единодушно снемаме политическото си доверие от Елена Йончева“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

ПАНЕ БИЧЕВ ТЕСНИТЕ ЦОЦИ-АНАЛ-ГЛИСТИ СИ ОСТАВАТ АНАЛ-ГЛИСТИ :)
05.10.2020 15:53 / Отговор
Киро Бизона Ами не е само БСП Хасково, което свали доверието си от Елена Йончева! Мъжът ѝ, като я разбра най-после какъв е боклук, такъв шут ѝ заби, че още ѝ търнѝ дирника свлечен! Взе си и детето човекът, а тая дърта, вмирисана пача се опули в Брюксел и като не може да направи нищо на мъжа си, се зае да плюва като бясна по България и българите, защото е злобна, завистлива и грозна! Но нищо, има Един там отгоре – той забавя, но не прощава! Нищо не е това, което ѝ се е случило досега на дъртата гад – тепърва ще бере ядове, защото има прекалено много хора, които не могат да я дишат и абсолютно никой, който да си мръдне и малкия пръст в нейна защита!
05.10.2020 20:43
Тая мама-кучка плати ли си гражданската на джипчето, че доскоро нямаше такава, а не ѝ свалиха номерата за да ѝ дерегистрират колата, както си е по закон, щото е евродупутатка сигурно, а?
06.10.2020 03:50
АСЕН ИЛИЕВ ОТ СЕГА НАТАТЪК СЕ ВЪЗДЪРЖАЙТЕ ДА ГЕРОИЗИРАТЕ, ТЕСНИТЕ ЦОЦИ-АНАЛ-ГЛИСТИ, КАТО КОМУНИСТИ !
НЕ Е РЕДНО ПАРАЗИТИ - ГЛИСТИ ДА СЕ НАРИЧАТ КОМУНИСТИ, НА КОИТО И ЕДИН ШИНЕЛ ИМ СТИГА ;)
05.10.2020 15:57 / Отговор
Сетила са Мара да са побара!
05.10.2020 16:58 / Отговор
Анастас #
Костовашкият Педалист и Тротонеткаджия

Бай Гъз Костовашки - известен с прякора Радан Кънев

се включи в поредната Шумкарска акция на
съвместно с Хасковкийската Порусначени Пача
в съглашение с Зелените и Червените Отрепки в ЕП.

Говеждото изпражнение - Минеков
подгрява с простотии пред входа на ЕП
докато Бай Гъз се изпърдява обилно вътре от Трибуната.
.... все пак си е Бай Гъз.

Така ДСБ, Зелени, Лилави, ДеБъйци, професор, скулптор и Червени Социалисти станаха много мръсни думи.

(литературно разбирано)
.
05.10.2020 20:01 / Отговор
Жоро гоцев Във социалистите няма нищо човешко.
06.10.2020 18:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети